reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
To też biorę pod uwagę. Raczej skłaniam się do szczepienia w II trymestrze, ale nie rozmawiałam jeszcze o tym z lekarzem.
Ja chyba wolę się doszczepić jak będę karmiła, przeciwciała ponoć też przenikają do pokarmu matki...
A wydaje mi się że lepiej i szybciej można zareagować niż jakby coś się stało z dzieckiem w okresie prenatalnym...

Ja chyba wolę się doszczepić jak będę karmiła, przeciwciała ponoć też przenikają do pokarmu matki...
A wydaje mi się że lepiej i szybciej można zareagować niż jakby coś się stało z dzieckiem w okresie prenatalnym...
Moja przyjaciółka właśnie zaszepiła się, a karmi piersią i jeden dzień miała gorączkę i ręka ją bolała, a tak to dobrze się czuje. Jak będzie u mnie wszystko w porządku to chyba też tak zrobię.

Ja mialam się zwszczepic, ale przeziębiłam się strasznie wiec musialam odłożyć to na dwa tygodnie po wyzdrowieniu, ale zrobilam test i ch..ja z tego wyszło 😅 W I trymestrze nie moge sie szczepic. Moze w II mi sie uda. 😅
Hm To musisz lekarza sie zapytac. Gorzej jak bedziesz miala goraczke itp, bo nie mozna zbijać.. Moze w II trymestrze bedzie bezpieczniej?
No właśnie sama nie wiem....

reklama
Do góry