-misia
Zaangażowana w BB
Skierowanie dostałam tylko na betę i jutro idę powtórzyć, może sama dodatkowo zrobię proga proga robilas ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skierowanie dostałam tylko na betę i jutro idę powtórzyć, może sama dodatkowo zrobię proga proga robilas ?
Święte słowa! Jak używasz oliwki? Na mokre ciało po kąpieli czy na sucho?Moge tylko doradzić, ze to czy piersi, brzuch boli, czy zakłuje to nie zasada czy ciaza jest zdrowa. Dziewczyny nie patrzcie, nie porównujcie tych objawów. U tych która to 1 ciąża zobaczycie jak wam piersi dadzą sie we znaki w 3mc, i tak juz zostanie prawdopodobnie do końca. Te które juz maja poród za sobą nie będą mieć takich samych boleści. Dbajcie o siebie i uważajcie, ciąża to nie choroba, ale dźwiganie nie jest wskazane. Mogę wam polecić żeby zacząć powoli stosować oliwkę na skore, aby uniknąć dużych rozstępów, choć to genetyka głównie tu ma do powiedzenia. A na koniec dodam wam, że nie warto porównywać bet, usg, progów między sobą i objawów, bo często mimo wszystko okazuje się, ze ciaza nie rozwija się i można ja stracić. Skupcie się na tym etapie na usg i dużo relaksu, życzę wam zdrówka i co ma być to będzie. 3majcie się
Dokładnie, u mojej mamci było tak samo. Zresztą, dziewczyny. Co tam rozstępy. Najważniejsze, żeby wszystko było ok. A w razie czego jest już tyle specyfików i możliwości, że jak komuś bardzo rozstępy przeszkadzają, zawsze może się ich pozbyćGenetyka swoje zrobiła niestety. Ale z wiekiem mniej widać. Niestety takie uroki pierwszej ciąży, przy kolejnej jest łatwiej
ja to kochana wiem. Bardzo dobrze. Normalnie sama bym wszystkich uspokajała. Tylko ten atak paniki, który dostałam wyszedł z głowy, że zbyt dużej ilości emocji i myśli tego dnia. Teraz się nie martwię, choć wiadomo, lekki stres przed jutrzejszą wizyta jest.Moge tylko doradzić, ze to czy piersi, brzuch boli, czy zakłuje to nie zasada czy ciaza jest zdrowa. Dziewczyny nie patrzcie, nie porównujcie tych objawów. U tych która to 1 ciąża zobaczycie jak wam piersi dadzą sie we znaki w 3mc, i tak juz zostanie prawdopodobnie do końca. Te które juz maja poród za sobą nie będą mieć takich samych boleści. Dbajcie o siebie i uważajcie, ciąża to nie choroba, ale dźwiganie nie jest wskazane. Mogę wam polecić żeby zacząć powoli stosować oliwkę na skore, aby uniknąć dużych rozstępów, choć to genetyka głównie tu ma do powiedzenia. A na koniec dodam wam, że nie warto porównywać bet, usg, progów między sobą i objawów, bo często mimo wszystko okazuje się, ze ciaza nie rozwija się i można ja stracić. Skupcie się na tym etapie na usg i dużo relaksu, życzę wam zdrówka i co ma być to będzie. 3majcie się
ja bylam wczoraj 5+1 i widać było. Przynajmniej wiem że muszę uważaćDziewczyny myślicie, że w 6 tygodniu opłaca się iść do ginekologa ?
Poproszę o dopisanie , u mnie 2 wizyty 14 prywatnie i 15 NFZWitam [emoji1765][emoji1765]
Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem [emoji4]
Dzisiaj żadnych wizyt nie ma, więc Miłego dnia Dziewczyny! [emoji4]
@Passtelova - wizyta 08.10
@Saldi123 - wizyta 11.10
@Iza-09 - wizyta 11.10
@Angelr - wizyta 12.10
@Blondynka w sieci - wizyta 12.10
@PsychoPatka91 - wizyta 12.10
@patkaaa98 - wizyta 14.10
@angeliskax - wizyta 18.10
@Mamafasolki - wizyta 18.10
@paxi_ab - wizyta 18.10
@joszka - wizyta 18.10
@ilonaz - wizyta 19.10
@MamaLama - wizyta 20.10
Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać [emoji1364][emoji1364]
Dziewczyny, ja dziś byłam na szybkiej wizycie. Doktor dała mi skierowanie na badania, zwolnienie ze względu na pie*dolniętą szefową, zbadała mnie, od razu wyczuła, że macicę mam powiększoną, typowo ciążową jak to określiła. Ale dowiem się za jakieś dwa tygodnie (wtedy zrobię USG) w którym tygodniu jestem, bo ze względu na nieregularne @ nie jest w stanie tego obliczyć, bo napewno nie zgadza się mój stan z dniem ostatniej @Poproszę o dopisanie , u mnie 2 wizyty 14 prywatnie i 15 NFZ