Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeju wiem co czujesz. Ja mam taką słabość że chętnie bym zemdlała. Nie mogę zwymiotować a mdli mnie okropnie.Mnie znowu muli, wiem, że nie będę wymiotować, ale to uczucie jest męczące...
Kochana, może jeszcze nic nie jest stracone. Trzymam kciuki, aby było jednak wszystko dobrze.U mnie słaby przyrost bety już mogę pożegnać się z ciążą więc niedługo was pewnie opuszczę.
Konsultowałas się już z lekarzem?U mnie słaby przyrost bety już mogę pożegnać się z ciążą więc niedługo was pewnie opuszczę.
Sprawdzałaś kalkulator?U mnie słaby przyrost bety już mogę pożegnać się z ciążą więc niedługo was pewnie opuszczę.
A jaki masz przyrost? U mnie tez był słaby ostatnio.U mnie słaby przyrost bety już mogę pożegnać się z ciążą więc niedługo was pewnie opuszczę.
Miałam w pon 58.41 a dzisiaj 130 tylkoA jaki masz przyrost? U mnie tez był słaby ostatnio.
Ale to jest chyba dobry przyrost jak sprawdzałam na kalkulatorzeMiałam w pon 58.41 a dzisiaj 130 tylko