reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Nie sprawdzałam ją wogole antybetowa jestem i anty badaniowa. Dal dupka to mimo wszystko na podniesienie progesteronu. Powiedział że jak przyjdę 6.10 to pomyślimy czy badania dodatkowe będzie trzeba robić i pocieszył ze nie jest to jeszcze sprawa przegrana. Ja za to zapłakana do niego wpadłam se masakra
Będzie dobrze, trzymam kciuki 😉 postaraj się podejść do tego spokojnie

reklama
Hej dziewczyny. Czytam Was od początku, przyszłam ze Staraczkow. Termin z om 3.06, byłam na wizycie w 4w5d, widać było mały pęcherzyk. Załączam zdjęcie. Kolejna wizyta, 20.10 (7w5d), może coś więcej zobaczymy. Poli co cieszę się, ale na spokojnie.

Załączniki

• 6619093D-CC18-4090-B830-27F66B01E4E1.jpeg
    6619093D-CC18-4090-B830-27F66B01E4E1.jpeg
    632,3 KB · Wyświetleń: 121
Hej dziewczyny. Czytam Was od początku, przyszłam ze Staraczkow. Termin z om 3.06, byłam na wizycie w 4w5d, widać było mały pęcherzyk. Załączam zdjęcie. Kolejna wizyta, 20.10 (7w5d), może coś więcej zobaczymy. Poli co cieszę się, ale na spokojnie.
Ważne, ze ciąża wewnątrzmaciczna [emoji4] Ładny kolor paznokci - moje klimaty [emoji2]

reklama
Do góry