Passtelova
Fanka BB :)
Ja też biorę póki co pregna start i witaminę D. Chce dokupić jeszcze DHA i jeśli nie będzie żadnych niedoborów,to nic więcej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w pregna start jest juz chyba wit D? czy sie myle?Ja też biorę póki co pregna start i witaminę D. Chce dokupić jeszcze DHA i jeśli nie będzie żadnych niedoborów,to nic więcej.
jest. Ale mi endokrynolog zalecił większą dawkę, więc uzupełniam do 4.000j.w pregna start jest juz chyba wit D? czy sie myle?
się cieszę, że masz jestem ciekawa co zrobię jak jutro się nie uda pobrać tej krwi. Gdyby chodziło tylko o betę, to jeszcze bym odpuściła, ale muszę zrobić cały pakiet tarczycowy.Hej hej Odebrałam właśnie wyniki bety - 44.3. Tak jakoś niska mi się wydaje
Też miałam bardzo niskąHej hej Odebrałam właśnie wyniki bety - 44.3. Tak jakoś niska mi się wydaje
Nie ważne jaka wartość, ale żeby przyrost byl prawidłowyTeż miałam bardzo niską
O to troszkę mi lepiej. A można zapytać jaką miałaś wartość bety i w którym to było tygodniu?Nie ważne jaka wartość, ale żeby przyrost byl prawidłowy