reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ja dzisiaj również prenatalne i strasznie się stresuje 😬 za wynikami nifty tez czekam, w nocy spać nie mogłam 🙈 trzymam kciuki za nas wszystkie!
Dobrze pamiętam że miałaś nifty 30.11? Ja robiła dzień wcześniej 29.11 . Trzymam mocno kciuki i czekam na informacje kto tam mieszka pod serduszkiem ✊✊🤗

reklama
Dziewczyny kochane 🤗 powodzenia na dzisiejszych wizytach tez strasznie chciałam być dzisiaj bo mamy tak samo terminy ✊✊ ale dziś szczęśliwy dzień mikołajowy- ja właśnie dostałam wynik nifty i wszystko dobrze więc wytrzymam do czwartkowych prenatalnych kamień z serca - jedyne zaskoczenie to będzie córeczka 🥰🥰 a my od początku mówiliśmy Florek :) tatusiek przeszczesliwy bo on chciał córeczką-ja zresztą też bardzo się cieszę ale przede wszystkim ze wszystkie badania dobrze 👍❤ także czekamy dzisiaj na więcej takich pozytywnych informacji 🤗✊✊
wspaniale, gratulacje🎉🎊 😍
Ja jeszcze nie znam płci, kto ze mną? Nie wiem czy na NFZ mi powie 21.12, jeśli nie to dopiero mój lekarz 4.01.

Dziewczyny kochane 🤗 powodzenia na dzisiejszych wizytach tez strasznie chciałam być dzisiaj bo mamy tak samo terminy ✊✊ ale dziś szczęśliwy dzień mikołajowy- ja właśnie dostałam wynik nifty i wszystko dobrze więc wytrzymam do czwartkowych prenatalnych kamień z serca - jedyne zaskoczenie to będzie córeczka 🥰🥰 a my od początku mówiliśmy Florek :) tatusiek przeszczesliwy bo on chciał córeczką-ja zresztą też bardzo się cieszę ale przede wszystkim ze wszystkie badania dobrze 👍❤ także czekamy dzisiaj na więcej takich pozytywnych informacji 🤗✊✊
Super wieści!
To macie propozycję imienia dla dziewczynki? :)

Powodzenia na wizytach! Widzę, że dziś same prenatalne i nifty :)

Pani admistrator proszę o zmianę sondy tej u gory z w którym tygodniu ciąży jestes bo już nieaktualne ;) na kto mieszka pod serduszkiem :) księżniczka książę czy jeszcze niewiadomo :) będziemy mieli podgląd jak przyrost płci w czerwcu będzie ;) bo póki co chyba rzeczywiście przewaga córeczek :)

Super wieści!
To macie propozycję imienia dla dziewczynki? :)

Powodzenia na wizytach! Widzę, że dziś same prenatalne i nifty :)
No właśnie dla dziewczynki jeszcze nie ma pomysłu, chłopiec był od początku jasne ;) ale obstawiam że jak wrócę z pracy to temat poruszymy - Tatuś mówi czasem do brzuszka to skoro już wiemy że córka to trzeba będzie pomyśleć nad imieniem ;) hmmm nawet nie mam jakiś propozycji 😂 chyba wyciągnę kalendarz i będę czytac ;)

reklama
Dobrze pamiętam że miałaś nifty 30.11? Ja robiła dzień wcześniej 29.11 . Trzymam mocno kciuki i czekam na informacje kto tam mieszka pod serduszkiem ✊✊🤗
Tak 🙈 czyli jest szansa, że może jutro już będą wyniki, kolejna noc nieprzespana się szykuje 🤪 dziękuje, dam znać 😘

wspaniale, gratulacje🎉🎊 😍
Ja jeszcze nie znam płci, kto ze mną? Nie wiem czy na NFZ mi powie 21.12, jeśli nie to dopiero mój lekarz 4.01.
Ja 🤗

Do góry