Kiedys kupilam go dla swojej siostry. Jesli lubisz to na zdrowieCześć dziewczyny co myśli je o grzańcu bezalkoholowym? Zapach świąt niby pisze ze bez alko Zobacz załącznik 1340075Zobacz załącznik 1340076
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedys kupilam go dla swojej siostry. Jesli lubisz to na zdrowieCześć dziewczyny co myśli je o grzańcu bezalkoholowym? Zapach świąt niby pisze ze bez alko Zobacz załącznik 1340075Zobacz załącznik 1340076
skąd?Cześć dziewczyny co myśli je o grzańcu bezalkoholowym? Zapach świąt niby pisze ze bez alko Zobacz załącznik 1340075Zobacz załącznik 1340076
Mi pomagało picie ciepłej, czarnej, niesłodzonej herbaty od razu po posiłku. Tylko że u mnie problemem był acard, który podrażniał żołądek/jelita, ale nie zaszkodzi spróbować.Kurcze ja się dzisiaj najadłam w pracy wszystkiego po kolei i będę pewnie pół nocy w toalecie. Strasznie mnie łapią skurcze jelit. Proszę może macie jakieś domowe sposoby na uspokojenie trochę żołądka
To muszę mamę poprosić, ma po sąsiedzkuMarket dino
Taki normalny burger w sumie, ja go kocham za smażony ser w takiej panierce jakby napalona byłam na niego, odliczalam dni jak pojepip ale po tym jak zwróciłam dzisiaj tą pizze to nie wiem czy jestem gotowa na tego maczkaCo tam w nim jest?
ja też biorę acardMi pomagało picie ciepłej, czarnej, niesłodzonej herbaty od razu po posiłku. Tylko że u mnie problemem był acard, który podrażniał żołądek/jelita, ale nie zaszkodzi spróbować.
Oglądałam, super film. A koniec filmu zaskakujeOglądałam fajny film teraz... Ale w sumie jak jesteście wrażliwe i bardzo Wam hormony szaleją to nie wiem czy polecać bo jest tam wątek utopionych dzieci. Ale jak lubicie takie filmy psychologiczne to polecam - Wyspa tajemnic, jest na cda do obejrzenia