MiMi86
Fanka BB :)
Może przechodziłaś jakieś czas temu, nie wiem jak długo utrzymują się przeciwciała?To ja miałam ostatnio igg prawie 400
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może przechodziłaś jakieś czas temu, nie wiem jak długo utrzymują się przeciwciała?To ja miałam ostatnio igg prawie 400
Tak bardzo mi przykro współczuje Ci bardzoDziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu. Jutro jadę do szpitala.
Trzymam za Was wszystkie kciuki
moje igg różyczki to 437To ja miałam ostatnio igg prawie 400
To mnie przebiłaś w ciąży podobno igg różyczki wzrasta. Ja pół roku wcześniej mialam chyba ze 100.moje igg różyczki to 437
O tym mógłby świadczyć czynnik IGM.Może przechodziłaś jakieś czas temu, nie wiem jak długo utrzymują się przeciwciała?
O ja robiłam przed ciaza I miałam 30 ale patrzcie dziewczyny co labolayorium to może być inna skaleTo mnie przebiłaś w ciąży podobno igg różyczki wzrasta. Ja pół roku wcześniej mialam chyba ze 100.
Ja miałam te badania przed inseminacja i wynik był niereakttwny więc dobrze mogli mnie zapladniacA jeśli mam różyczkę nierraktywną to coś będzie? Raczej nie, nie?