reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

To i ja się z Wami nieśmiało przywitam. Termin z apki 1 czerwca. Ostatnia @24.08 owulacja prawdopodobnie 11-12.09-mam długie cykle. Z uwagi poronienie w ubiegłym roku 29.09 miałam pierwsza wizytę w celu potwierdzenia ciąży i obstawiania lekami. Pęcherzyk 2.3 mm lekarz wpisał w opisie 4w6d
to mamy chyba tak samo, ja jestem przed wizytą. A kiedy ci wyszły dwie kreski?

reklama
w 3t nic by nie zobaczyła. A jeśli podaje tygodnie od zapłodnienia, to coś z tą lekarka jest nie tak.
wg OM jestem w 6t3d, wg USG z wczoraj widać tylko pęcherzyk ciążowy, którego doktor mi nie zmierzyła, ale stwierdziła, że napewno w 6t nie jestem, bo nic więcej prócz pęcherzyka nie widać. A skoro widoczny jest tylko pęcherzyk to podejrzewa, że do zapłodnienia doszło ok 3 tygodnie temu (wg moich wyliczeń by się to zgadzało, ale mówię tu o zapłodnieniu)... Przyrost bety miałam w porządku
1.10. 461.1
27.09 154.9
Wizytę mam za 3 tygodnie... Ale myślę, że pójdę do innego lekarza wcześniej.

Załączniki

• 5c03509c-5df3-432b-9ba4-cd2b2a425e73.jpg
    5c03509c-5df3-432b-9ba4-cd2b2a425e73.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 91
Ej czy Was też tak ciągnie podbrzusze? Zaraz oszaleję! To nawet nie boli tylko jest bardzo nieprzyjemne.
emoji36.png
Kłucia i takie szczypanie, ciągniecie. Już były dni ze nawet było Ok. Dziś mnie boli podbrzusze i delikatne brązowy śluz był w ciągu dnia. Na takim etapie to się może wszystko wydarzyć. Ale jestem dobrej myśli.

Kłucia i takie szczypanie, ciągniecie. Już były dni ze nawet było Ok. Dziś mnie boli podbrzusze i delikatne brązowy śluz był w ciągu dnia. Na takim etapie to się może wszystko wydarzyć. Ale jestem dobrej myśli.
Miałaś jakiś wysiłek fizyczny dzisiaj ? Może przemeczylas się ? Ja też tak miałam ale byłam po pracy a dzisiaj jak odpoczęłam odrazu lepiej się czuję i przestało mnie boleć :)

reklama
Do góry