reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

To i ja się z Wami nieśmiało przywitam. Termin z apki 1 czerwca. Ostatnia @24.08 owulacja prawdopodobnie 11-12.09-mam długie cykle. Z uwagi poronienie w ubiegłym roku 29.09 miałam pierwsza wizytę w celu potwierdzenia ciąży i obstawiania lekami. Pęcherzyk 2.3 mm lekarz wpisał w opisie 4w6d
to mamy chyba tak samo, ja jestem przed wizytą. A kiedy ci wyszły dwie kreski?

reklama
w 3t nic by nie zobaczyła. A jeśli podaje tygodnie od zapłodnienia, to coś z tą lekarka jest nie tak.
wg OM jestem w 6t3d, wg USG z wczoraj widać tylko pęcherzyk ciążowy, którego doktor mi nie zmierzyła, ale stwierdziła, że napewno w 6t nie jestem, bo nic więcej prócz pęcherzyka nie widać. A skoro widoczny jest tylko pęcherzyk to podejrzewa, że do zapłodnienia doszło ok 3 tygodnie temu (wg moich wyliczeń by się to zgadzało, ale mówię tu o zapłodnieniu)... Przyrost bety miałam w porządku
1.10. 461.1
27.09 154.9
Wizytę mam za 3 tygodnie... Ale myślę, że pójdę do innego lekarza wcześniej.

Załączniki

• 5c03509c-5df3-432b-9ba4-cd2b2a425e73.jpg
    5c03509c-5df3-432b-9ba4-cd2b2a425e73.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 87
Ej czy Was też tak ciągnie podbrzusze? Zaraz oszaleję! To nawet nie boli tylko jest bardzo nieprzyjemne.
emoji36.png
Kłucia i takie szczypanie, ciągniecie. Już były dni ze nawet było Ok. Dziś mnie boli podbrzusze i delikatne brązowy śluz był w ciągu dnia. Na takim etapie to się może wszystko wydarzyć. Ale jestem dobrej myśli.

Kłucia i takie szczypanie, ciągniecie. Już były dni ze nawet było Ok. Dziś mnie boli podbrzusze i delikatne brązowy śluz był w ciągu dnia. Na takim etapie to się może wszystko wydarzyć. Ale jestem dobrej myśli.
Miałaś jakiś wysiłek fizyczny dzisiaj ? Może przemeczylas się ? Ja też tak miałam ale byłam po pracy a dzisiaj jak odpoczęłam odrazu lepiej się czuję i przestało mnie boleć :)

reklama
Do góry