reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Mnie dziś naszło na fasolkę po bretońsku 😇
Dziewczyny też Wam się popsuła cera?? Jestem cała w pryszczach.. Jak nigdy nie miałam tak piersi, i buzia cała w pryszczach
Mi się poprawiła raczej, ponoć to to przewiduje chłopaka... Tak samo słone/kwaśne (też mam ochotę na kwaśne jedzenie)...

Mi się poprawiła raczej, ponoć to to przewiduje chłopaka... Tak samo słone/kwaśne (też mam ochotę na kwaśne jedzenie)...
Hmm ciekawe jak to naprawdę jest 😅 przy jednym i drugim synku byłam sexi mamuska 😅 piękna buzia.i wgl. A teraz jak taka nastolatka 😭🤣🤣🤣 pryszcz na pryszczu.. A w życiu nie miałam na piersiach a teraz masakra.. Mój się śmieje bo wie że to ciąża.. Ja też nie biorę tego do siebie ale jednak jest cała w kropkach 😋

Hmm ciekawe jak to naprawdę jest 😅 przy jednym i drugim synku byłam sexi mamuska 😅 piękna buzia.i wgl. A teraz jak taka nastolatka 😭🤣🤣🤣 pryszcz na pryszczu.. A w życiu nie miałam na piersiach a teraz masakra.. Mój się śmieje bo wie że to ciąża.. Ja też nie biorę tego do siebie ale jednak jest cała w kropkach 😋
Ja całe życie w kropkach/rankach/bliznach...
A tu nawet wieloletnie ranki zaczęły się zamykać... Ale zarówno w ciąży z córką jak i synkiem tak miałam... Więc chyba kiepski wyznacznik :-p

O dziwo chipsy czy burgery nie, ale kwaśnica czy ogórkowa... Chętnie (normalnie za zupami nie przepadam)

To raczej nie ma znaczenia. Ja przy córce bylam gładziutka bez żadnych skaz na buzi czy ciele. A ponoc dziewczynki odbieraja urodę, takzemoze to kwestia wieku, genetyki czy hormonów.
Zdaję sobie sprawę że to tylko zabawa, wróżenie z fusów...
A za płeć dziecka odpowiada przede wszystkim genetyka (X czy Y)...
A za nasze samopoczucie i stan zdrowia/skóry głównie hormony...

reklama
Do góry