reklama
Hmmmm
Fanka BB :)
Mi się poprawiła raczej, ponoć to to przewiduje chłopaka... Tak samo słone/kwaśne (też mam ochotę na kwaśne jedzenie)...Mnie dziś naszło na fasolkę po bretońsku
Dziewczyny też Wam się popsuła cera?? Jestem cała w pryszczach.. Jak nigdy nie miałam tak piersi, i buzia cała w pryszczach
Passtelova
Ja pracuję teraz w domu i miałam plan, żeby dzisiaj po 12 wziąć wolne. Ale mam tyle roboty, że chociaż dobrze, że mogę popracować z łóżka.Hej, ja dzisiaj w pracy 10 godzin. 5 już za mną, więc zleci. Później aby wytrzymać weekend i we wtorek już USG czuję się bardzo dobrze, oby tak dalej
Passtelova
O, mówisz? Mnie od słodkiego odrzuca, a zawsze byłam taka słodka dupka. Ale chipsy bym zjadłaMi się poprawiła raczej, ponoć to to przewiduje chłopaka... Tak samo słone/kwaśne (też mam ochotę na kwaśne jedzenie)...
Jetkaa
Hmm ciekawe jak to naprawdę jest przy jednym i drugim synku byłam sexi mamuska piękna buzia.i wgl. A teraz jak taka nastolatka pryszcz na pryszczu.. A w życiu nie miałam na piersiach a teraz masakra.. Mój się śmieje bo wie że to ciąża.. Ja też nie biorę tego do siebie ale jednak jest cała w kropkachMi się poprawiła raczej, ponoć to to przewiduje chłopaka... Tak samo słone/kwaśne (też mam ochotę na kwaśne jedzenie)...
MamaLama
A ja mam ochotę i na słodkie i na kwaśne i na ostre, a buzia cała w pryszczach [emoji2368] nie ważne co będzie, ważne, żeby zdrowe [emoji123]O, mówisz? Mnie od słodkiego odrzuca, a zawsze byłam taka słodka dupka. Ale chipsy bym zjadła
Hmmmm
Ja całe życie w kropkach/rankach/bliznach...Hmm ciekawe jak to naprawdę jest przy jednym i drugim synku byłam sexi mamuska piękna buzia.i wgl. A teraz jak taka nastolatka pryszcz na pryszczu.. A w życiu nie miałam na piersiach a teraz masakra.. Mój się śmieje bo wie że to ciąża.. Ja też nie biorę tego do siebie ale jednak jest cała w kropkach
A tu nawet wieloletnie ranki zaczęły się zamykać... Ale zarówno w ciąży z córką jak i synkiem tak miałam... Więc chyba kiepski wyznacznik
O dziwo chipsy czy burgery nie, ale kwaśnica czy ogórkowa... Chętnie (normalnie za zupami nie przepadam)
Hmmmm
Zdaję sobie sprawę że to tylko zabawa, wróżenie z fusów...To raczej nie ma znaczenia. Ja przy córce bylam gładziutka bez żadnych skaz na buzi czy ciele. A ponoc dziewczynki odbieraja urodę, takzemoze to kwestia wieku, genetyki czy hormonów.
A za płeć dziecka odpowiada przede wszystkim genetyka (X czy Y)...
A za nasze samopoczucie i stan zdrowia/skóry głównie hormony...
reklama
Anolik
ja też w domu na całe szczęście, bo ciężko mi się zebrać i ogarnąć, żeby wyglądać jak człowiek nie chce mi sięJa pracuję teraz w domu i miałam plan, żeby dzisiaj po 12 wziąć wolne. Ale mam tyle roboty, że chociaż dobrze, że mogę popracować z łóżka.