reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Inseminacja pierwsza?
Gdzieś już opisywałam, ale na innej grupie chyba.
W sumie 3 inseminacja.
Pierwsze 2 były 2 lata temu i odpuściłam, między czasie wyszło że mam polipa którego wycięłam , i wtedy lekarz zobaczył światełko w tunelu że to mogła być przyczyną wczesniejszych niepowodzenia, bo polip nie był widoczny w badaniach i mógł wszystko chamowac i odrzucać.
Ale ja jeszcze nie byłam przekonana, wyjechałam za granicę, siedziałam tam rok, wróciłam i stwierdziliśmy że probojemy znów, kontrola, badania , stymulacja, inseminacja i jest narazie kropek lub kropki zobaczymy za 2 tygodnie

Coś w tym jest zazdroszczę kobietom które nie muszą się martwić chodzą w górach itd its i wszystko jest ok albo moga się chwalić ciąża już w 2 miesiącu i wszystko jest tak jak powinno a ja wciąż muszę się martwic czy będzie dobrze :(
ja też zazdroszczę po cichu. Tak samo jak tym co już mają dzieciaczki i w ogóle. Ja już czekam od 4 lat i po prostu w tym roku podeszłam że już pal licho co będzie to będzie. No także w tym roku to podejście numer dwa i musi być git bo udusze lekarza 😂😂😂

Melduje się po wizycie póki co pęcherzyk na 5 tygodni więc ciąża jest młodsza o tydzień jak na ten okres wszystko prawidłowo kolejna wizyta za 2 tygodnie i wtedy okaże się czy z Wami będę czy nie 😌 jestem dobrej myśli nie nastawiam się na nic co ma być to będzie ❤️
Najważniejsze, że jest wszystko w porządku ☺️ z tego co widzę to większość z nas dowie się za 2 tygodnie czy wszystko jest dobrze 😊 jeśli mogę zapytać to masz wymiary pęcherzyka i pojawił się już pęcherzyk żółtkowy?

Coś w tym jest zazdroszczę kobietom które nie muszą się martwić chodzą w górach itd its i wszystko jest ok albo moga się chwalić ciąża już w 2 miesiącu i wszystko jest tak jak powinno a ja wciąż muszę się martwic czy będzie dobrze :(
Wiesz, każda kobieta się martwi, ale tym, że się będę stresować nikomu nie pomogę. Ja dowiedziałam się prawie w przeddzień wyjazdu. Oczywiście, że stres jest, ale jakbym siedziała na tyłku, to efekt pewnie byłby taki sam. Mało tego, ja muszę powiedzieć w pracy, bo objęłam dwie funkcje, których zadania kończą się we wrześniu. I ktoś musi je przejąć, a bez sensu robić to nagle. A rodzina się dowie dość szybko, bo po to jest rodzina, żeby w razie w mnie wspierać.

reklama
Gdzieś już opisywałam, ale na innej grupie chyba.
W sumie 3 inseminacja.
Pierwsze 2 były 2 lata temu i odpuściłam, między czasie wyszło że mam polipa którego wycięłam , i wtedy lekarz zobaczył światełko w tunelu że to mogła być przyczyną wczesniejszych niepowodzenia, bo polip nie był widoczny w badaniach i mógł wszystko chamowac i odrzucać.
Ale ja jeszcze nie byłam przekonana, wyjechałam za granicę, siedziałam tam rok, wróciłam i stwierdziliśmy że probojemy znów, kontrola, badania , stymulacja, inseminacja i jest narazie kropek lub kropki zobaczymy za 2 tygodnie
W takim razie trzymam kciuki 😃

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry