reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

ja dzisiaj na kanapkach z serkiem śmietankowym i chlebkach wasa do przegryzania. A ze śledziem i ogórkami kiszonymi to ja mam love cały czas, nawet bez ciąży :p
Woda z ogórków kiszonych😍😍😍😍 Przepyszota😅❤️😍 Mama niedługo chyba da mi szlaban na swoją spiżarnię🤣 a tam dziewuchy tyle kiszeniaków, że mogłabym tam zamieszkać 🤣

reklama
Woda z ogórków kiszonych😍😍😍😍 Przepyszota😅❤️😍 Mama niedługo chyba da mi szlaban na swoją spiżarnię🤣 a tam dziewuchy tyle kiszeniaków, że mogłabym tam zamieszkać 🤣
i bardzo dobrze, kiszonki są zdrowe. Ja właśnie na przekąskę w pracy wzięłam sobie ogórki :p ale zastanawiam się co zjeść porządnego, bo jak mam pusty żołądek to mnie szarpie :/

Help! Ból gardła- co polecacie z rzeczy dozwolonych :)
Ja ratowałam się herbatą z miodem, kanapkami z czosnkiem i płukalam gardło szałwią. Szałwia raczej nie jest wskazana w ciąży ale jako napar do picia. Uznałam, że płukanienie nie powinno zaszkodzić, a dobrze to na mnie działa.
A u mnie zawsze w pierwszych tygodniach ciąży jest chcica na śledzika w śmietanie[emoji1787] Nie jadam tego w ogóle!!!! Tylko jak jestem w ciąży[emoji1787][emoji28]
O właśnie się zastanawiam nad śledziem. Można go jeść w ciąży?

Ja ratowałam się herbatą z miodem, kanapkami z czosnkiem i płukalam gardło szałwią. Szałwia raczej nie jest wskazana w ciąży ale jako napar do picia. Uznałam, że płukanienie nie powinno zaszkodzić, a dobrze to na mnie działa.O właśnie się zastanawiam nad śledziem. Można go jeść w ciąży?
Raczej tak😉 nie słyszałam nic, żeby unikać😅

reklama
Ja ratowałam się herbatą z miodem, kanapkami z czosnkiem i płukalam gardło szałwią. Szałwia raczej nie jest wskazana w ciąży ale jako napar do picia. Uznałam, że płukanienie nie powinno zaszkodzić, a dobrze to na mnie działa.O właśnie się zastanawiam nad śledziem. Można go jeść w ciąży?
Można ;) nie można surowych ryb i nie powino się wędzonych na zimno oraz takich jak chyba tuńczyk i makrela

Do góry