w poprzedniej ciąży nie mialam przeciwskazań i lekarz pozwolił więc jeśli masz zgodę to korzystaj z życia. Obecnie mój krwiak mnie ograniczyłJa mam zagadkę można czy nie można
Mój partner raczej wie jak to działa i że na bank nic nie uszkodzi kwestia chyba mojego podejścia
ja się zastanawiam czy się nic nie stanie
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Z tym współżyciem to ja mam gorzej, bo moj maz sie smieje i mówi ze jego.przyjsciel ma własnie taka sama sytuacje jak on..Oni się czują niekomfortowo i boją się ze coś uszkodzą. Mam bana na 9 miesiecy.
Nie powinnam się tu wypowiadać, ale muszę bo się uduszę Oglądałam kiedyś taki program o porodach w UK. I była tam taka scena, że babeczka przyjeżdża na porodówkę bo skurcze. Po badaniu położna mówi, że owszem zaczyna się, ale najlepiej będzie wrócić jeszcze do domu, relaks w wannie itp. ale najbardziej to poleca seks. Facet taki lekko zdziwiony i pyta ją czy tak można? Czy nic nie uszkodzi? Na co położna: Pan wybaczy, z całym szacunkiem ale tak długiego to Pan nie ma
Gratulacje z kreseczek i uciekam
Jetkaa
@Kapozi mnie bolą przy dotykaniu albo jak ściągam stanik
Co do seksu, mój też się dziwnie czuję że we mnie dzidzia rośnie więc seks jest na spokojnie, ale czuje jego stres no trudno
Ja byłam przeziębiona 1,5tyg temu i uratowała mnie herbata z miodem, cytryną, imbirem i sokiem malinowym i dałam sobie parę goździków. Bałam się że przeziębienie a ciąża.. Naszczescie rozmawiałam z internista i mi dr mówiła że przeziębienie nie jest groźne.. Groźne są leki nieodpowiednie dla kobiet w ciąży bądź wysoka gorączka która raczej jest tylko przy grypie. Także przeziębienie i kuracja naturalnymi składnikami sa jak najbardziej bezpieczene
Co do seksu, mój też się dziwnie czuję że we mnie dzidzia rośnie więc seks jest na spokojnie, ale czuje jego stres no trudno
Ja byłam przeziębiona 1,5tyg temu i uratowała mnie herbata z miodem, cytryną, imbirem i sokiem malinowym i dałam sobie parę goździków. Bałam się że przeziębienie a ciąża.. Naszczescie rozmawiałam z internista i mi dr mówiła że przeziębienie nie jest groźne.. Groźne są leki nieodpowiednie dla kobiet w ciąży bądź wysoka gorączka która raczej jest tylko przy grypie. Także przeziębienie i kuracja naturalnymi składnikami sa jak najbardziej bezpieczene
Jetkaa
Ja mieszkam w Zakopanem u nas przymrozek jest od miesiąca czasu wrrr. W górach śnieg więc ciągnie zima :/U nas normalnie- kilka razy w tygodniu, chociaż ostatnio była przerwa, bo mieliśmy ciche dni. Czy u Was też był dziś przymrozek? Chyba muszę wykopać warzywa.
Kapozi
Oo mnie przy sciagnaiu stanika też bola@Kapozi mnie bolą przy dotykaniu albo jak ściągam stanik
A ja tak chciałabym mieszkać w górach! Choć moje okolice też są piękne. Mieszkam w kujawsko - pomorskim,okolice BrodnicyJa mieszkam w Zakopanem u nas przymrozek jest od miesiąca czasu wrrr. W górach śnieg więc ciągnie zima :/
Jetkaa
Oo kochana, ja za nic w świecie bym nie zmieniła miejsca zamieszkania w lecie, wychodzę na balkon pije kawe i widzę jak nasze piękne góry budzą się do życiaA ja tak chciałabym mieszkać w górach! Choć moje okolice też są piękne. Mieszkam w kujawsko - pomorskim,okolice Brodnicy
reklama
PsychoPatka91
Mnie też szybciej przeziębienia biorą takze herbata z Wit c i miodem w ruch a co do tego głodu to też mam podobnie, tak jak Tywczoraj powiedziałam rodzinie. Radość niesamowita u wszystkich. Co ma być to będzie, ale trzeba nastawiać się pozytywnie poza tym chyba wczoraj się przeziębiłam, bo drapie mnie w gardle. Ja raczej jestem z tych żelaznych jeśli chodzi o zdrowie, ale widocznie jestem w ciąży delikatniejsza, bo wystarczyło trochę bez kurtki pochodzić po podwórku i już mi dzisiaj gorzej.
Poza tym zaczęły się mdłości dwa dni temu. Dziwne uczucie. Jakbym była głodna i przejedzona jednocześnie.
I podbrzusze wyraźnie mi się uwypukla. Wspaniałe to