reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ja mam zagadkę :D można czy nie można :D
Mój partner raczej wie jak to działa i że na bank nic nie uszkodzi :D kwestia chyba mojego podejścia :D
ja się zastanawiam czy się nic nie stanie :D
w poprzedniej ciąży nie mialam przeciwskazań i lekarz pozwolił więc jeśli masz zgodę to korzystaj z życia. Obecnie mój krwiak mnie ograniczył

reklama
Z tym współżyciem to ja mam gorzej, bo moj maz sie smieje i mówi ze jego.przyjsciel ma własnie taka sama sytuacje jak on..Oni się czują niekomfortowo i boją się ze coś uszkodzą. Mam bana na 9 miesiecy. 😭😭

Nie powinnam się tu wypowiadać, ale muszę bo się uduszę :D Oglądałam kiedyś taki program o porodach w UK. I była tam taka scena, że babeczka przyjeżdża na porodówkę bo skurcze. Po badaniu położna mówi, że owszem zaczyna się, ale najlepiej będzie wrócić jeszcze do domu, relaks w wannie itp. ale najbardziej to poleca seks. Facet taki lekko zdziwiony i pyta ją czy tak można? Czy nic nie uszkodzi? Na co położna: Pan wybaczy, z całym szacunkiem ale tak długiego to Pan nie ma :D

Gratulacje z kreseczek i uciekam ;)

@Kapozi mnie bolą przy dotykaniu albo jak ściągam stanik 😱
Co do seksu, mój też się dziwnie czuję że we mnie dzidzia rośnie więc seks jest na spokojnie, 😅ale czuje jego stres 😅 no trudno

Ja byłam przeziębiona 1,5tyg temu i uratowała mnie herbata z miodem, cytryną, imbirem i sokiem malinowym i dałam sobie parę goździków. Bałam się że przeziębienie a ciąża.. Naszczescie rozmawiałam z internista i mi dr mówiła że przeziębienie nie jest groźne.. Groźne są leki nieodpowiednie dla kobiet w ciąży bądź wysoka gorączka która raczej jest tylko przy grypie. Także przeziębienie i kuracja naturalnymi składnikami sa jak najbardziej bezpieczene

U nas normalnie- kilka razy w tygodniu, chociaż ostatnio była przerwa, bo mieliśmy ciche dni. :D Czy u Was też był dziś przymrozek? Chyba muszę wykopać warzywa.

@Kapozi mnie bolą przy dotykaniu albo jak ściągam stanik 😱
Co do seksu, mój też się dziwnie czuję że we mnie dzidzia rośnie więc seks jest na spokojnie, 😅ale czuje jego stres 😅 no trudno

Ja byłam przeziębiona 1,5tyg temu i uratowała mnie herbata z miodem, cytryną, imbirem i sokiem malinowym i dałam sobie parę goździków. Bałam się że przeziębienie a ciąża.. Naszczescie rozmawiałam z internista i mi dr mówiła że przeziębienie nie jest groźne.. Groźne są leki nieodpowiednie dla kobiet w ciąży bądź wysoka gorączka która raczej jest tylko przy grypie. Także przeziębienie i kuracja naturalnymi składnikami sa jak najbardziej bezpieczene
Oo mnie przy sciagnaiu stanika też bola

reklama
wczoraj powiedziałam rodzinie. Radość niesamowita u wszystkich. Co ma być to będzie, ale trzeba nastawiać się pozytywnie 🙂 poza tym chyba wczoraj się przeziębiłam, bo drapie mnie w gardle. Ja raczej jestem z tych żelaznych jeśli chodzi o zdrowie, ale widocznie jestem w ciąży delikatniejsza, bo wystarczyło trochę bez kurtki pochodzić po podwórku i już mi dzisiaj gorzej.

Poza tym zaczęły się mdłości dwa dni temu. Dziwne uczucie. Jakbym była głodna i przejedzona jednocześnie.

I podbrzusze wyraźnie mi się uwypukla. Wspaniałe to ❤️
Mnie też szybciej przeziębienia biorą 😉 takze herbata z Wit c i miodem w ruch 😊 a co do tego głodu to też mam podobnie, tak jak Ty 😊

Do góry