Mamamonia88
Fanka BB :)
Wyobrażam sobie jak wyglądamy z boku takie przerażone tym czy zdążymyJa też tak mam, czuje ze siku i muszę biec najgorzej w pracy, zrywam się jka oparzona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyobrażam sobie jak wyglądamy z boku takie przerażone tym czy zdążymyJa też tak mam, czuje ze siku i muszę biec najgorzej w pracy, zrywam się jka oparzona
Co u Ciebie, bo my chyba idziemy w jednym terminie?dopisz proszę moje na 21.10 i 29.10
U mnie wlasciwie tylko to chodzenie do toalety, piersi delikatnie bolą przy dotyku, mdłości brak.. Trochę mnie to martwiPiersi to mi chyba zaraz eksplodują, strasznie bolą, mam mdłości, zaczynają wjeżdżać zachcianki [emoji50]
I odrzuciło mnie od jedzenia, które lubiłam. Np jak kroje kurczaka to [emoji1785] jeść mogę, jak jest przyprawiony np curry, że nie przebija tak smak kurczaka..U mnie wlasciwie tylko to chodzenie do toalety, piersi delikatnie bolą przy dotyku, mdłości brak.. Trochę mnie to martwi
Mnie tez można dopisać na 14.10Witam
Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem
@Saldi123 - wizyta 11.10
@Iza-09 - wizyta 11.10
Trzymamy kciuki za piękne widoki!!
@Angelr - wizyta 12.10
@PsychoPatka91 - wizyta 12.10
@patkaaa98 - wizyta 14.10
@Mayred91 - wizyta 14.10 priv
@Mayred91 - wizyta 15.10 NFZ
@Shee92 - wizyta 18.10
@Mamafasolki - wizyta 18.10
@paxi_ab - wizyta 18.10
@joszka - wizyta 18.10
@ilonaz - wizyta 19.10
@MamaLama - wizyta 20.10
@Najra - wizyta 21.10
@angeliskax - wizyta 22.10 NFZ
@angeliskax - wizyta 25.10 priv
@Joannaa24 - wizyta 25.10
@Eevee - wizyta 25.10
Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać
Ja wczoraj zjadłam surową marchewkę, nie minęło 10min i było także marchewki na razie nie tykamI odrzuciło mnie od jedzenia, które lubiłam. Np jak kroje kurczaka to [emoji1785] jeść mogę, jak jest przyprawiony np curry, że nie przebija tak smak kurczaka..
Nie działa mi waga, ale mi też kilka osób powiedziało, że mocno schudłam, może coś w tym być.Dziewczyny, czy Wy również chudniecie? Przy 175cm ważyłam 74kg, teraz waga pokazuje 71,4kg. Czytałam, że może się tak dziać, że kropek zabiera najpierw ze zbędnych kg.