Mama_n.s.
Fanka BB :)
u mnie córka raczkować zaczęła na 6 miesięcy i siedziała a na 9 jak skończyła dzień po poszła sama i siedziała niecałe 6 miesięcy w gondoli. U mnie dzieci rodza się duże ale gondole mamy wielką więc mogłyby posiedzieć synek jakoś po6 miesiącu się przeniósł parę dni.A moje dzieci akurat drobne, i zawsze nawet dłużej woziłam w gondoli, chyba tak do 7 miesiąca z tego co pamiętam
Ale moje też się nie garnęły do siadania za specjalnie
kup sól z Zabłocia do inhalatora serio polecam z całego serca. Używamy 2-3 razy w tyg jak nic się nie dzieje a codziennie jak zaczyna być mokro w nosie. Dla mnie kolosalna zmiana zdrowotna u dzieci. Jest jeszcze do kąpieli taka. W nawilżaczy mieszamy z wodą i tak 2 h jak śpią idzieNa szczęście kalendarzowego non stop infekcje. Córka na koniec roku zachorowała na anginę, 2 tygodnie w domu. Później covid, 4 tygodnie w domu. A dziś miałyśmy kontrolę po zapaleniu płuc i ma nową infekcję już. Syn do Przedszkola proszedl na 2 dni i wrócił z katarem... Dzieci piją codziennie sok z Czarnego bzu, suplementujemy witaminę d. Codzień spacery, w domu chodzi nawilżacz i oczyszczać. Ale jak czasami czekam w szatni Przedszkola, to czuję się jak w przychodni. Dzieciaki wypluwają płuca, zielone gluty do brody. A ja jestem taka, że zwrócę uwagę. Więc kilka kłótni w szatni z rodzicami mam już za sobą