reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ale super! Ja już mam 18 tydzień i nic. A to moja trzecia ciąża więc teoretycznie powinnam czuć dość wcześnie. Tylko że łożysko mam na przedniej ścianie więc może to przez to.
A w którym jesteś tygodniu? I w którym miejscu czułaś, bardzo nisko czy już troche wyżej?
U mnie też 18 i cisza. Dzisiaj mi się coś wydawało, ale ostatecznie nie wiem, czy to nie nerw działał.

reklama
Ale super! Ja już mam 18 tydzień i nic. A to moja trzecia ciąża więc teoretycznie powinnam czuć dość wcześnie. Tylko że łożysko mam na przedniej ścianie więc może to przez to.
A w którym jesteś tygodniu? I w którym miejscu czułaś, bardzo nisko czy już troche wyżej?
Ja też mam łożysko na przedniej i to też moja 3cua ciąża... Też nic nie czuję

To moja druga ciąża ale nie pamiętam jak to było w pierwszej. Rano moje 4 letnie dziecko kopnelo mnie w brzuch podczas zabawy w łóżku i porządnie się przestraszyłam. Dobrze że jutro wizyta.

Ja mam 16+2 łożysko na przedniej ścianie.. Też nic nie czuje.. A tsk nie chciałam mieć łożysko na przedniej ścianie 😅 no cóż.. Trzeba czekać..

Dziewczyny, może dziwne pytanie. Ale co to znaczy "twardy" brzuch czy też "stawiający się"
Jak to rozpoznać? Cały brzuch robi się twardy? Czy tylko podbrzusze? A może musi temu towarzyszyć ból?

reklama
Hehe moje dzieci jak dotąd były łaskawe i nigdy ruchy nie były uciążliwe :) nigdy nie dostałam jakiegoś bolesnego kopniaka [emoji14] mam nadzieję że to tez będzie delikatne :p
Ja z chłopcami mialam mocne ruchy, czasem tak mi od środka jeździli, ale jie bolało. Za to córa..no jak mnie kornel nie raz pod żebra.. o rany.. myslalam, że zejde [emoji38]

Do góry