Motylek90
Fanka BB :)
Dobrze słyszeć, że z lekarzami nie jest tak źle. Bo czytałam różne straszne historie [emoji33]Ło kurczę to faktycznie brzmi nieciekawie i jak w usa movie ehh okropne napady kradzieże, że to musi się dziać .
Jeśli chodzi o lekarzy to jak @Malamonka1894 mówi prywatnie wszędzie nfz różnie. Chociaż ja raczej mam fajną przychodnię i raczej skierowania wizyty itp są jeśli trzeba. Przed świetami córka miała chrypę i najpierw była teleporada, ale mówię, ze raczej do gardła trzeba zajrzeć.. no i okazało się wstępnie że angina(dostała amoksyciline i po tyg ją obsypało i okazało się że to mononukleoza), także kolejne skierowania itp. Także jak się słucha opowieści to chyba są przychodnie co robia problemy... choć ja się nie spotkałam...
@Malamonka1894 @Motylek90 to Wasze maluszki miesiąc starsze od mojego maluszka . Ale już się szykuję na jego łobuzowanie .
@MK_Piotrowiak to widzę, że Alicja też jest spryciara z raczkowaniem i wstawaniem. Mój póki co startuje i zobaczymy kiedy wystartuje. A ból jak boli to zimny okład.. apap biorę i jakoś to jest. Chyba mam naprawdę wysoki próg bólu .
A z Twoją malutką wszystko już w porządku?