A dlaczego nie odrazu 5 ?Mam to samo . Czuje jakby kłucie w kanalikach itp. Ale mnie boli prawa pierś, ja noszę małego po prawej stronie często. Więc może ma to jakiś związek
My też mamy biogaia, ale zwykly dicoflor również bedzie dobrą alternatywą. Radze tylko nie podawać od razu 5 kropli . Tylko zaczynać od 1 kropli . Np.
1 kropla przez 7 dni następnie 2 krople przez 7 dni itd. Aż dojdziecie do 5 kropli .
Dziewczyny czy wasze szkraby lubią jezdzic w wózkach? Mój niekoniecznie... myslalam ze to się zmieni ale nie . Dalej jak mu źle było tak jest do tej pory. Po cichu mam nadzieje ze jak przejdziemy na spacerówkę to może się coś zmieni
Zaczęliśmy już 15 tydzień
reklama
Ja małą noszę po lewej stronie a też boli mnie prawa... Wymyśliłam że będę robić okłady z zimnej kapusty dzisiaj i zobaczę czy coś pomoże... A od kiedy Ciebie tak boli?Mam to samo . Czuje jakby kłucie w kanalikach itp. Ale mnie boli prawa pierś, ja noszę małego po prawej stronie często. Więc może ma to jakiś związek
My też mamy biogaia, ale zwykly dicoflor również bedzie dobrą alternatywą. Radze tylko nie podawać od razu 5 kropli . Tylko zaczynać od 1 kropli . Np.
1 kropla przez 7 dni następnie 2 krople przez 7 dni itd. Aż dojdziecie do 5 kropli .
Dziewczyny czy wasze szkraby lubią jezdzic w wózkach? Mój niekoniecznie... myslalam ze to się zmieni ale nie . Dalej jak mu źle było tak jest do tej pory. Po cichu mam nadzieje ze jak przejdziemy na spacerówkę to może się coś zmieni
Zaczęliśmy już 15 tydzień
Co do wózka u nas to samo może jak nauczy się siedzieć to będzie lepiej... A najgorzej jest w chłodne dni, jak muszę jej ubrać cieplejsza bluzę i czapeczkę... Drze się jakbym jej to przyklejała na stałe i już w ogóle nie mogę jej uspokoić, mam wtedy nie raz nawet 3 próby wyjścia na spacer
Doriis
Fanka BB :)
Podaj 5 to zobaczysz Będzie płacz . Żołądek musi przyzwyczaic się do bakterii które otrzymuje. Podanie obrazu 5 moze zakończyć się bólem brzuszkaA dlaczego nie odrazu 5 ?
Doriis
A najgorzej jest w chłodne dni, jak muszę jej ubrać cieplejsza bluzę i czapeczkę... Drze się jakbym jej to przyklejała na stałe i już w ogóle nie mogę jej uspokoić, mam wtedy nie raz nawet 3 próby wyjścia na spacer
mam to samo. Jak idę po mieście to mam wrażenie że wszystkie inne dzieci są takie grzeczne . I tylko ja urodziłam demona
Co do chusty ,Oli ma ją gdzieś . Boze czy kest cos co moj syn lubi bądź polubi ???
Malamonka1894
Ja podałam 5 od razu i bez żadnych skutków ubocznych..
Podaj 5 to zobaczysz Będzie płacz . Żołądek musi przyzwyczaic się do bakterii które otrzymuje. Podanie obrazu 5 moze zakończyć się bólem brzuszka
Nie tylko ty urodziłaś demona [emoji23] U nas jest tak samo dziś wyszłam z nim w foteliku samochodowym bo tylko to mój syn ostatnio akceptuje. Średnio to zdrowe rozwiązanie ale w gondoli na spokojnie udaje nam się wyjść za dom a później nie jestem w stanie go uspokoić. Próbowałam też nosidełka tu też się nie sprawdziło przez może przez 2 min był spokój [emoji85]. Ostatnim czego jeszcze nie próbowaliśmy to chusta ale zastanawiam się czy jak nosidełko nie daje rady to czy z chustą będzie inaczej.
Już nie mogę się doczekać kiedy zacznie siadać i przerzucimy się na spacerówkę
[emoji23] mam to samo. Jak idę po mieście to mam wrażenie że wszystkie inne dzieci są takie grzeczne . I tylko ja urodziłam demona [emoji2356]
Co do chusty ,Oli ma ją gdzieś . Boze czy kest cos co moj syn lubi bądź polubi ???[emoji23][emoji85]
Martyna Kołodziejczyk
Przeziębiłam się i teściowa mówi że jeśli mam gorączkę to mój chłopak ma lecieć po mleko modyfikowane.. Bo niby przy gorączce mleko z piersi się waży.. nie wydaje mi się że ma rację... coś mi się nie chce wierzyć
Jak wcześniej dawalam vivomix to chyba powinno być względnie ok ? Bo teraz myślę o dicoflorze bo vivomix mimo ze trzymany w lodówce, zaczal mi się jakos grudkowac wiec nie jestem z niego zadowolona..Podaj 5 to zobaczysz Będzie płacz . Żołądek musi przyzwyczaic się do bakterii które otrzymuje. Podanie obrazu 5 moze zakończyć się bólem brzuszka
Jeju.. moja tez czesto swiruje w wozku, nie powiem, bo jak uda się jej zasnac to juz raczej spi.. ostatnio nawet byłam z nia na zakupach i bylo git.. dopóki sie nie obudzila.. z nia to jak jest w wozku to albo musi spac, albo placz, nie ma ze będzie sobie tak po prostu leżeć..Ja małą noszę po lewej stronie a też boli mnie prawa... Wymyśliłam że będę robić okłady z zimnej kapusty dzisiaj i zobaczę czy coś pomoże... A od kiedy Ciebie tak boli?
Co do wózka u nas to samo może jak nauczy się siedzieć to będzie lepiej... A najgorzej jest w chłodne dni, jak muszę jej ubrać cieplejsza bluzę i czapeczkę... Drze się jakbym jej to przyklejała na stałe i już w ogóle nie mogę jej uspokoić, mam wtedy nie raz nawet 3 próby wyjścia na spacer
reklama
Martyna Kołodziejczyk
Moja córka lubi chuste, śpi w niej albo jak schodzę z nią do kuchni to jak nie śpi i jest w chuscie to się rozgląda wszędzie i jest też cicho w sumie bałam się że nie polubi chusty ale na szczęście tak się nie stałoNie tylko ty urodziłaś demona [emoji23] U nas jest tak samo dziś wyszłam z nim w foteliku samochodowym bo tylko to mój syn ostatnio akceptuje. Średnio to zdrowe rozwiązanie ale w gondoli na spokojnie udaje nam się wyjść za dom a później nie jestem w stanie go uspokoić. Próbowałam też nosidełka tu też się nie sprawdziło przez może przez 2 min był spokój [emoji85]. Ostatnim czego jeszcze nie próbowaliśmy to chusta ale zastanawiam się czy jak nosidełko nie daje rady to czy z chustą będzie inaczej.