C
Catar
Gość
I jak ?Moja Julcia ma podobną tendencyjne do przechylania główki, choć z oczkami nie zaobserwowalam. Dziś mamy wizytę u dr rehabilitacji, jak nam podpowie jak to zniwelować,.to się podzielę.wieczorem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak ?Moja Julcia ma podobną tendencyjne do przechylania główki, choć z oczkami nie zaobserwowalam. Dziś mamy wizytę u dr rehabilitacji, jak nam podpowie jak to zniwelować,.to się podzielę.wieczorem.
@catar pisałam.kizej kilka postów. Cytuję moja odpowiedźPowiedziała żeby poprawiac, żeby maluszek zapamiętywał prawidłowa pozycję. Jeśli nagminnie 'przegina' w bok to albo na motylka kłaść, tylko musi mieć dobrze dobranego albo na poduszkę tego typu (zdjęcie), ewentualnie z tetry zrobić taki wianuszek, który ustabilizuje trochę główkę. choć slyszlam że odchodzi się od tych poduszek korygujących (od jakiejś znajomej) to bardziej ufam pani doktor u której byliśmy, pracuje w CZD i jest jedną z ważniejszych osób tam więc raczej wiedzę ma aktualna Zobacz załącznik 1171360
3 może 4 dni najpierw próbowałam robić ciepłe okłady i ciagle smarowałam lanolina żeby cały czas było mokre.To wygląda mniej więcej tak jak na tym zdjęciu.
@paulinak93 nie strasz mnie, w życiu sobie tego nie przebiję.... A jak długo to miałaś? Mnie to dopiero dzisiaj dopadło.
Zobacz załącznik 1171444
@sariska łączę się z Tobą, ja już jakiegoś czasu mam gorszy czas.... A do tego czuję, że tym razem moja przygoda z karmieniem nie potrwa zbyt długo no i oczywiście to też mnie dołuje... Hormony...
I kanalik i ujscie o przy tym masowaniu ujscie też mi popuściło. Słyszałam że czasami zatyka się ujscie dość mocno i wtedy o ile to prawda trzeba chyba igła to przetkac, ale czy faktycznie tak się robi to nie wiem, dość drastyczne mi się to wydaje... Daj znać co Ci pomogło.Ale miałaś zatkany kanalik czy samo ujście? Bo kanalik juz przechodzilam, ale taką białą kropeczke mam pierwszy raz
pytasz o teraz ta sytuacje związana z wirusem czy ogólnie czy sądzimy o przedszkolach?Hey dziewczyny, co myślicie o wysłaniu dzieci do przedszkola .? Mam możliwość posłania 2 synów. I tak myślę..
O sytuacje z wirusem bo ogólnie jestem za przedszkolempytasz o teraz ta sytuacje związana z wirusem czy ogólnie czy sądzimy o przedszkolach?
W sensie, ze malutka ma zyjaca praprababcie/prapradziadka? Wow!w domu mieszka aż 5 pokoleń w sumie