reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

To chyba już nastawiona i gotowa jesteś ?
Hi ja już mogę się "pochwalić" naruszeniem malutkiej bez powodu lub z powodu nieznanego po 2 godziny w nocy.

reklama
Halo mamusie :)
@Emxka gratulacje jaki słodziak. Cieszę sie, że u Was wszystko dobrze mimo komplikacji. Nabieraj sił.
@Martyna Kołodziejczyk słodkości malutka. I super, że tak ładnie przybiera.
@MK_Piotrowiak jak malutka? Crp spada?

U mnie oczywiście nic nie ruszyło... ;) masakra.. dziś niby mam balonik.. ale to już 3h i nic a nic mnie nie boli to domyślam się, że dopiero rano mnie wezmą na porodówkę ... jestem juz troszkę zmęczona czekaniem na tego malutkiego stworka ;).
Pozdrawiam
Całe szczęście spada ale i tak wypuszczą nas dopiero we wtorek albo środę 😭

Mała nie może kupki od wczoraj zrobić i przy karmieniu mi tak wierzga, że szok ... mam tak poranione przez to piersi, że normalnie chyba zacznę płakać 😭
Znacie jakiś szybki sposób na wygojenie 😥?
Smaruję maltanem po każdym karmieniu .

Całe szczęście spada ale i tak wypuszczą nas dopiero we wtorek albo środę [emoji24]

Mała nie może kupki od wczoraj zrobić i przy karmieniu mi tak wierzga, że szok ... mam tak poranione przez to piersi, że normalnie chyba zacznę płakać [emoji24]
Znacie jakiś szybki sposób na wygojenie [emoji26]?
Smaruję maltanem po każdym karmieniu .

Smaruj Purelanem i zakładaj muszle laktacyjne, żeby sutki cały czas się wietrzyły między karminieniami.

Halo kochane :)
mam to moje małe cudo :). Chwile to trwało, ale jednak wywolywany to wywoływany. Daliśmy radę 3 h i był na świecie. Położna przecudowna kobieta.
Remek dziś o 10:10 się pojawił :) : 3200 g, 54 cm.

@MK_Piotrowiak smarowanie po karmieniu 2 dni i będzie po bólu. Super, że spada crp jeszcze kilka dni i w domku :)
Gratulacje 🥰

reklama
Do góry