Nerwicówka35
Fanka BB :)
O Słoneczko ile Ty masz pytań . Ja jako doświadczona mama haha... jeśli się budujesz to pewnie gdzieś na obrzerzasz miasta, więc wózek potrzebny Ci wygodny, duże pompowane koła jak już wspominałam x- lander idealny na występy jak i prostą drogę. Nosidełko to fotelik samochodowy więc mus, gondola dla noworodka jak najbardziej,bo to będziesz mieć też na drzemki w ogródku, a potem zmieniasz na spacerówke... więc wózek 3 w 1 jak najbardziej i dostosowany do warunków w jakich będziesz jeździć.
Ja będę używać wanienki, tuby mnie nie przekonują, nie miałam wkładek tylko potrzymywałam zawsze malutkie ręką, ale tym razem może się skuszę na gąbkową wkładkę.
Laktator elektryczny , podrzebawcz do butelek nie jest potrzebny jeśli będziesz karmić piersią.
Materacyk piankowy moje córy na takim spały i taki też zamierzam kupić teraz... żadne wkłady kokosowe itp , bambusowe
Mimo korona raczej nie będę nic dezynfekować jeśli wirusa w domu nie będzie... Tylko dotychczasowa higiena mycie rąk.
Jeśli chodzi o pralkę to ja będę prać w naszej pralce jedynie tylko ciuszki maluszka osobno w proszku dla niemowląt. I jak je wypiorę pod koniec maja, początek czerwca tak będą na młodego czekać .
Aa I tym razem na bank będę mieć nianię elektryczną. Kiedyś uważałam, że to rzecz zbędna, ale jak widziałam jak na wyjazdach ułatwia życie to wiem, że muszę ją mieć hihi
No i uważam, że najpierw najlepiej kupić rzeczy niezbędne, a potem np gadżety ułatwiające/pomocne . Bo szkoda kasy na coś czego się nie użyje .
To chyba tyle moich uwag
Dziękuję Kochana, jak zwykle można na Ciebie liczyć ❤