Nerwicówka35
Fanka BB :)
O Słoneczko ile Ty masz pytań. Ja jako doświadczona mama
haha... jeśli się budujesz to pewnie gdzieś na obrzerzasz miasta, więc wózek potrzebny Ci wygodny, duże pompowane koła jak już wspominałam x- lander idealny na występy jak i prostą drogę. Nosidełko to fotelik samochodowy więc mus, gondola dla noworodka jak najbardziej,bo to będziesz mieć też na drzemki w ogródku, a potem zmieniasz na spacerówke... więc wózek 3 w 1 jak najbardziej i dostosowany do warunków w jakich będziesz jeździć.
Ja będę używać wanienki, tuby mnie nie przekonują, nie miałam wkładek tylko potrzymywałam zawsze malutkie ręką, ale tym razem może się skuszę na gąbkową wkładkę.
Laktator elektryczny, podrzebawcz do butelek nie jest potrzebny jeśli będziesz karmić piersią.
Materacyk piankowy moje córy na takim spały i taki też zamierzam kupić teraz... żadne wkłady kokosowe itp, bambusowe
Mimo korona raczej nie będę nic dezynfekować jeśli wirusa w domu nie będzie... Tylko dotychczasowa higiena mycie rąk.
Jeśli chodzi o pralkę to ja będę prać w naszej pralce jedynie tylko ciuszki maluszka osobno w proszku dla niemowląt. I jak je wypiorę pod koniec maja, początek czerwca tak będą na młodego czekać.
Aa I tym razem na bank będę mieć nianię elektryczną. Kiedyś uważałam, że to rzecz zbędna, ale jak widziałam jak na wyjazdach ułatwia życieto wiem, że muszę ją mieć
hihi
No i uważam, że najpierw najlepiej kupić rzeczy niezbędne, a potem np gadżety ułatwiające/pomocne. Bo szkoda kasy na coś czego się nie użyje
.
To chyba tyle moich uwag
Dziękuję Kochana, jak zwykle można na Ciebie liczyć ❤