reklama
Liily
Fanka BB :)
Do pracy bym nie wracała, może w tym mamy miejscu przyjmuje jeszcze inny ginekolog ? Albo umów się do jakiegoś innego i powiedz jak wygląda sytuacja . Myślę,że nikt nie będzie Ci robił problemu .
Hej dziewczyny, mam taki problem, że moja ginekolog prowadząca ciążę musiała odwołać moją wizytę na początku lutego, i wszystkie wizyty z pierwszej połowy lutego, czyli następną mam dopiero pod koniec lutego. Problem w tym że wystawiała mi zwolnienie od wizyty do wizyty, tak więc co powinnam zrobić? Wrócić do pracy na trzy tygodnie? Miał ktoś podobną sytuację?
Liily
Będzie dobrze [emoji8] pamiętaj,że każdy dzień gdzie dzisiaj jest w brzuszku jestt ważny. Dotrwajcie do bezpiecznego okresu [emoji846] ważne,że jesteś pod kontrolą lekarza [emoji846] nici trzymam kciuki , żeby jednak udało się dotrwać [emoji846]
A ja dalej w szpitalu.. Rozwazaja zalozenie pessaru i lezenie plackiem w domu do konca ciazy, a i tak nie ma gwarancji ze sie uda...
U mnie też tak delikatnie również 21 tydzień najbardziej czuje jak leżę na wznakDziewczyny jak u Was z ruchami ? U mnie 21 tydzien i delikatne laskotkanie tylko [emoji52]
A to tak jak u mnie..juz sie wystraszylam bo dziewczyny pisza o kopniakach [emoji2956]
U mnie też tak delikatnie również 21 tydzień [emoji6] najbardziej czuje jak leżę na wznak [emoji6]
Anka332
U mnie 20 i od wczoraj już porządniejsze kopniaki ale głównie jak leżę na plecach
Dziewczyny jak u Was z ruchami ? U mnie 21 tydzien i delikatne laskotkanie tylko [emoji52]
Faktycznie, w recepcji mi załątwili dodatkową wizytę do innego gin, tylko żeby przedłużyć zwolnienie, ufDo pracy bym nie wracała, może w tym mamy miejscu przyjmuje jeszcze inny ginekolog ? Albo umów się do jakiegoś innego i powiedz jak wygląda sytuacja . Myślę,że nikt nie będzie Ci robił problemu .
reklama
Liily
[emoji846]
Faktycznie, w recepcji mi załątwili dodatkową wizytę do innego gin, tylko żeby przedłużyć zwolnienie, uf