Ja od tygodnia mam piłeczkę 14tydzień. Przed ciąża 52kg,po świętach +1kgDziewczyny czy widać u was już brzuchu?
W pierwszej ciąży w 5 miesiącu pytali kiedy rodzę ....
A teraz nie widać nic!
Wieczorem kiedy dużo zjem i jestem zmęczona czasami pojawia się brzuch.
Przed ciążą 60kg
Teraz 62kg ale nie wiem gdzie są
reklama
Sundeep
Fanka BB :)
Ja dzisiaj dołączyłam i nie mam dostępuKtóraś jeszcze nie ma dostępu do wątku prywatnego? Pisać a priv
Klikajac w podany link pojawia mi się komunikat o problemie...Któraś jeszcze nie ma dostępu do wątku prywatnego? Pisać a priv
Ja mam tak samo jak Ty brzuch wieczorem jakbym się troszkę najadla a w ciągu dnia niewidoczny przed ciąża 58 kg, a teraz 60 kgDziewczyny czy widać u was już brzuchu?
A teraz nie widać nic!
Przed ciążą 60kg
Dziewczyny czy widać u was już brzuchu?
A teraz nie widać nic!
Przed ciążą 60kg
Leci mi 19 tydzień, dziś dokładnie 18+4 i brzuszek jest widoczny, coraz trudniejszy do pomylenia z ciążą spożywczą ja ogólnie jestem grubsza i myślałam że długo się ukryję, ale już od dłuższego czasu podbrzusze mam na tyle wyrzucone w przód i twarde, że nie było opcji już na wcześniejsze spodnie, jakoś od 15-16 tygodnia latam w ciążowych. Na wadze -2kg dno macicy mam jakiś 1-2cm pod pępkiem
Nat25
Z racji, że to moja pierwsza ciąża to zastanawia mnie pewna rzecz. Jestem w 17tc już podczas badań prenatalnych lekarz miał problem ze zmierzeniem maleństwa bo jak to stwierdził "bardzo ruchliwe dziecko się trafiło", myślałam że to taki dzień, aleee... Wczoraj byłam u swojego lekarza prowadzącego zrobił mi USG i powiedział to samo dziewczyny powiedzcie mi jak to było u Was? Maleństwa były raczej spokojne czy bardzo ruchliwe?
Sundeep
U mnie teraz to samo pierwszy syn spokojny a teeraz zajaczek. Ale podobno, że jak kobieta sie naje przed badaniem to dziecko "wariuje"Z racji, że to moja pierwsza ciąża to zastanawia mnie pewna rzecz. Jestem w 17tc już podczas badań prenatalnych lekarz miał problem ze zmierzeniem maleństwa bo jak to stwierdził "bardzo ruchliwe dziecko się trafiło", myślałam że to taki dzień, aleee... Wczoraj byłam u swojego lekarza prowadzącego zrobił mi USG i powiedział to samo dziewczyny powiedzcie mi jak to było u Was? Maleństwa były raczej spokojne czy bardzo ruchliwe?
Liily
Mój pierwszy syn był taki ruchliwy [emoji846] i zostało mu to do dzisiaj, a ma 4.5 roku
Z racji, że to moja pierwsza ciąża to zastanawia mnie pewna rzecz. Jestem w 17tc już podczas badań prenatalnych lekarz miał problem ze zmierzeniem maleństwa bo jak to stwierdził "bardzo ruchliwe dziecko się trafiło", myślałam że to taki dzień, aleee... Wczoraj byłam u swojego lekarza prowadzącego zrobił mi USG i powiedział to samo [emoji44] dziewczyny powiedzcie mi jak to było u Was? Maleństwa były raczej spokojne czy bardzo ruchliwe?
reklama