Ja mam na odwrót zazwyczaj śpi jak mam usgDziękuję kobietki za odpowiedź mam cichą nadzieje, że maleństwo się chociaż odrobinkę uspokoi, bo na wczorajszej wizycie nie udało się żadnego zdjęcia, ani dokładnego pomiaru zrobić
reklama
Nat25
Fanka BB :)
Jakby to miało świadczyć o charakterku maleństwa po urodzeniu, to zazdroszczę!Ja mam na odwrót zazwyczaj śpi jak mam usg
Sundeep
Mój syn był do tego stopnia spokojny, że na ktg położna mi brzuchem trzęsła, żeby chociaż trochę się ruszył i faktycznie był bardzo grzeczny po urodzeniu i śpioch do dzisiaj, ale teraz nadrabiaJakby to miało świadczyć o charakterku maleństwa po urodzeniu, to zazdroszczę! ☺
Moja pierwsza córka w brzuchu wariowala. Na każdym usg machala rączkami.
Obecnie jest spokojnym i grzecznym dzieckiem, ale to kręcenie jej zostało.
W tej chwili druga córka w brzuchu szaleje chyba jeszcze bardziej! Czasami ruchy są dla mnie lekko bolesne. Mam nadzieję, że to nie wróży ADHD
Obecnie jest spokojnym i grzecznym dzieckiem, ale to kręcenie jej zostało.
W tej chwili druga córka w brzuchu szaleje chyba jeszcze bardziej! Czasami ruchy są dla mnie lekko bolesne. Mam nadzieję, że to nie wróży ADHD
Martyna Kołodziejczyk
Moje tak szaleje na badaniu prenatalnym tak szalalo że lekarz prawie by wyszedł z siebie co była okazja żeby zmierzyć to uciekalo. Ostatnio byłam też u swojego ginekologa to nawet na usg postanowiło pomachać rączką zdecydowanie to dziecko bedzie wulkanem energiiZ racji, że to moja pierwsza ciąża to zastanawia mnie pewna rzecz. Jestem w 17tc już podczas badań prenatalnych lekarz miał problem ze zmierzeniem maleństwa bo jak to stwierdził "bardzo ruchliwe dziecko się trafiło", myślałam że to taki dzień, aleee... Wczoraj byłam u swojego lekarza prowadzącego zrobił mi USG i powiedział to samo dziewczyny powiedzcie mi jak to było u Was? Maleństwa były raczej spokojne czy bardzo ruchliwe?
Martyna Kołodziejczyk
4 dzień męczy mnie straszny katar co mam zrobić. Czym się ratować ? Bo chyba się zamecze niedługo
cafe1997
Ja na początku ciąży byłam przeziębiona i najpierw ból gardła później katar nie mogłam spać i używałam preparatów marki p.r.e.n.a.l.e.n gardło i p.r.e.n.a.l.e.n katar4 dzień męczy mnie straszny katar co mam zrobić. Czym się ratować ? Bo chyba się zamecze niedługo [emoji47]
Martyna Kołodziejczyk
No ja dziś nie mogłam spać i siedziałam do 2 w nocy. Przez katar ... wczoraj zrobiłam sobie inhalacje z solą fizjologiczna i przez chwilę było ok potem znowu to samo i tak do 2 w nocy. Dziś rano już myślałam, że ok troche jest chociaż a tu nie , nadal to samo .Ja na początku ciąży byłam przeziębiona i najpierw ból gardła później katar nie mogłam spać i używałam preparatów marki p.r.e.n.a.l.e.n gardło i p.r.e.n.a.l.e.n katar
reklama