reklama
Hej to tak jak ja właśnie wracam z usg, miałam nadzieję że będzie widać płeć, ale znów leży noga na nogę hehCzęść. Chciałabym się przywitać z moim ludzikiem niespodzianka. Termin porodu mam na 27 czerwca
Anitta013
Fanka BB :)
Bo to pewnie dziewczynka i od maleństwa jest damą noga za noge i juzHej to tak jak ja właśnie wracam z usg, miałam nadzieję że będzie widać płeć, ale znów leży noga na nogę heh
rsz91
Ja byłam w 14 tc ciąży na 3d/4d i niby mówił, że wygląda na chłopca, ale mając dwie córki wolę się nie nastawiać na chłopca.... W poniedziałek idę do swojego gina… zobaczymy..Hej to tak jak ja właśnie wracam z usg, miałam nadzieję że będzie widać płeć, ale znów leży noga na nogę heh
rsz91
U nas też cesarka i myślę, że będzie wcześniej. Brzuch już mi się strasznie napina. Miałam ten problem również w 1 i 2 ciąży. Chciałabym już znać płeć na 100%, żeby albo odświeżać garderobę po dziewczynkach ( jedna jest z końca kwietnia druga z lipca ) albo wymieniać na nową.
Cześć dziewczyny, jestem w 16 tygodniu mam termin na 14 czerwca, jest to moja pierwsza ciąża i już z przejściami. Na usg wysoka przezierność karkowa skierowanie na biopsjie wyniki odebrałam przed świętami niestety potwierdzony zespół Turnera. Mam nadzieję że niunia dotrwa do czerwca będzie wszystko dobrze. Pozdrawiam
rsz91
Czyli będzie dziewczynka ? Czym to grozi dla dziecka ? Co wam mówił lekarz na ten temat ?Cześć dziewczyny, jestem w 16 tygodniu mam termin na 14 czerwca, jest to moja pierwsza ciąża i już z przejściami. Na usg wysoka przezierność karkowa skierowanie na biopsjie wyniki odebrałam przed świętami niestety potwierdzony zespół Turnera. Mam nadzieję że niunia dotrwa do czerwca będzie wszystko dobrze. Pozdrawiam
reklama
Tak będzie dziewczynka tylko dziewczynki na to chorują... U nas podobno jest taki lekki ten zespół... Niunia będzie niska będzie musiała przyjmować hormon wzrostu i często towarzyszą wady serca problemy z układem moczowym i nerkami. Na chwilę obecną lekarz powedzial że mała rozwija się poprawnie i nic złego się nie dzieje
Jest to najlepsza wada genetyczna. Jesteśmy z mężem młodzi i ani u mnie ani u męża w rodzinie nie było wad genetycznych, lekarz mówi że to jest przypadek i przy pracy i akurat na nas trafiło...
Ale jestesmy dobrej mysli
Jest to najlepsza wada genetyczna. Jesteśmy z mężem młodzi i ani u mnie ani u męża w rodzinie nie było wad genetycznych, lekarz mówi że to jest przypadek i przy pracy i akurat na nas trafiło...
Ale jestesmy dobrej mysli