reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Dziewczyny czy widać u was już brzuchu?
W pierwszej ciąży w 5 miesiącu pytali kiedy rodzę ....
A teraz nie widać nic!
Wieczorem kiedy dużo zjem i jestem zmęczona czasami pojawia się brzuch.

Przed ciążą 60kg
Teraz 62kg ale nie wiem gdzie są
Ja od tygodnia mam piłeczkę 😉 14tydzień. Przed ciąża 52kg,po świętach +1kg

reklama
A teraz nie widać nic!

Przed ciążą 60kg
Ja mam tak samo jak Ty 😉 brzuch wieczorem jakbym się troszkę najadla a w ciągu dnia niewidoczny 😉 przed ciąża 58 kg, a teraz 60 kg

A teraz nie widać nic!

Przed ciążą 60kg

Leci mi 19 tydzień, dziś dokładnie 18+4 i brzuszek jest widoczny, coraz trudniejszy do pomylenia z ciążą spożywczą :p ja ogólnie jestem grubsza i myślałam że długo się ukryję, ale już od dłuższego czasu podbrzusze mam na tyle wyrzucone w przód i twarde, że nie było opcji już na wcześniejsze spodnie, jakoś od 15-16 tygodnia latam w ciążowych. Na wadze -2kg 💁‍♀️ dno macicy mam jakiś 1-2cm pod pępkiem

Z racji, że to moja pierwsza ciąża to zastanawia mnie pewna rzecz. Jestem w 17tc już podczas badań prenatalnych lekarz miał problem ze zmierzeniem maleństwa bo jak to stwierdził "bardzo ruchliwe dziecko się trafiło", myślałam że to taki dzień, aleee... Wczoraj byłam u swojego lekarza prowadzącego zrobił mi USG i powiedział to samo 😲 dziewczyny powiedzcie mi jak to było u Was? Maleństwa były raczej spokojne czy bardzo ruchliwe?

Z racji, że to moja pierwsza ciąża to zastanawia mnie pewna rzecz. Jestem w 17tc już podczas badań prenatalnych lekarz miał problem ze zmierzeniem maleństwa bo jak to stwierdził "bardzo ruchliwe dziecko się trafiło", myślałam że to taki dzień, aleee... Wczoraj byłam u swojego lekarza prowadzącego zrobił mi USG i powiedział to samo 😲 dziewczyny powiedzcie mi jak to było u Was? Maleństwa były raczej spokojne czy bardzo ruchliwe?
U mnie teraz to samo pierwszy syn spokojny a teeraz zajaczek. Ale podobno, że jak kobieta sie naje przed badaniem to dziecko "wariuje" 😀

Mój pierwszy syn był taki ruchliwy [emoji846] i zostało mu to do dzisiaj, a ma 4.5 roku
Z racji, że to moja pierwsza ciąża to zastanawia mnie pewna rzecz. Jestem w 17tc już podczas badań prenatalnych lekarz miał problem ze zmierzeniem maleństwa bo jak to stwierdził "bardzo ruchliwe dziecko się trafiło", myślałam że to taki dzień, aleee... Wczoraj byłam u swojego lekarza prowadzącego zrobił mi USG i powiedział to samo [emoji44] dziewczyny powiedzcie mi jak to było u Was? Maleństwa były raczej spokojne czy bardzo ruchliwe?

reklama
Dziękuję kobietki za odpowiedź 😘 mam cichą nadzieje, że maleństwo się chociaż odrobinkę uspokoi, bo na wczorajszej wizycie nie udało się żadnego zdjęcia, ani dokładnego pomiaru zrobić

Do góry