mysza_szyje
Początkująca w BB
może być, dziewczyny już tutaj o tym pisały oczywiście jak się niepokoisz to zawsze możesz iść do lekarzaCzyli mowisz ze tak ma byc??i plecy tez lekko dołem moge czuc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może być, dziewczyny już tutaj o tym pisały oczywiście jak się niepokoisz to zawsze możesz iść do lekarzaCzyli mowisz ze tak ma byc??i plecy tez lekko dołem moge czuc?
Skoro Tak mowisz to spokojnie nigdzie noe zauważyłam z tad pytanie dziękuję Cimoże być, dziewczyny już tutaj o tym pisały oczywiście jak się niepokoisz to zawsze możesz iść do lekarza
Ja chceKogo jeszcze nie ma na wątku prywatnym a chce dołączyć? Piszcie priv
Tez coraz częściej myśle o żelaznej ale nie wiem czy dom narodzin . Trzymam kciuki ;*Ja rodzilam 2x na Żelaznej, z racji nadciśnienia w ciąży nie mogłam rodzić w Domu Narodzin. Ciągle mi chodzi po glowie ten Dom Narodzin, moze w tej ciąży nie będę miała nadciśnienia :-)
A ogólnie poród na Żelaznej super, jedynie z czego nie bylam zadowolona (ale tak jest wszędzie) ze szybko chcą Cię wypisać do domu. Przy drugim dziecku wypisali nas z granicznym poziomem bilirubiny, gdzie mówiłam ze pierwsze dziecko mialo bardzo dlugo zoltaczke (naswietlali go w szpitalu) a potem jak znów wzroslo to wypozyczylismy lampę do domu. Tak więc po wypisie drugiego dziecka za 2 dni poziom wzrosl do 20 i musielismy wrocic do szpitala, ale zelazna może przyjąć tylko dziecko bez matki, więc pojechalismy do św. Rodziny. Tam pobyt wspominam bardzo fajnie :-)
Mam jakis błąd 404. Chyba link jest błędny bo zawiera te kropeczkiDostałam wiadomość że jesteście wszystkie dodane [emoji6] oto link
Mam jakis błąd 404. Chyba link jest błędny bo zawiera te kropeczki
Kopiuje link do przegladarki. Czy cos innego chodzi? Ja nawet apliakcji nie mam zainstalowanej wiec tylko przeglądarka wchodzi w grePierwszy raz muisz wejść z przeglądarki... Juz chyba 10 razy to walkowalysmy [emoji85][emoji85]