reklama
Lens.pens
Fanka BB :)
Mega dziwne, bo ja byłam na prenatalnych w poniedziałek i nie miałam zadnych problemówJa też mam skierowanie od mojego lekarza na bezpłatne. Ciąża po 2 poronieniach. I w rejestracji kobieta mi powiedziała że nie ma znaczenia teraz poronienie i refundacja tego nie pokryje. Dziwne
Anitta013
Oo a w pachwinach tez bol??i od ktorego miesiaca??lekarz powiedział ze to normalne?Nie martwcie się. Mnie krzyże 7 tyg tak bolały dołem, że spać nie mogłam. Byłam pewna ze to zły znak. Ale już jest ok. Nie boli już . Bynajmniej na razie :*
Anitta013
Sa ja miałam od swojej dr skierowanie i nic nie placilamJak to jest z tymi prenatalnymi na refundację? Ponoć nie ma refundacji po poronienia ch tak ?
Anitta013
Mnie to ciagna całymi dniami ja mam dzis 13 tydz termin na 3 czerwcaWiesz kochana ja poza sennością w sumie ok . Bardzo się cieszę bo ani nudności ani nic normalnie pracuje chodzę na ćwiczenia dla kobiet w ciąży (polecam ) wiec jestem zadowolona a z tym ciągnięciem to czasami tez Mam . Trzymam kciuki za wyniki które będą oczywiście bardzo dobre i żeby już nie ciągnęły te pachwiny czyli Ty tez 12 tydz ? Ja 12+2 dni , poród 10.06
Tak powiedział że jest ok i normalne. Aż mnie uda bolałyOo a w pachwinach tez bol??i od ktorego miesiaca??lekarz powiedział ze to normalne?
Anitta013
Kochana bylam w poniedziałek na prenatalnych i tez mialam wpisane poronienie i nic nie płaciłam na skierowaniuA co do refundacji dzwoniłam tam jeszcze raz. I babka powiedziała że dostali pismo ze nie jest refundowane
reklama