reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ja też mam skierowanie od mojego lekarza na bezpłatne. Ciąża po 2 poronieniach. I w rejestracji kobieta mi powiedziała że nie ma znaczenia teraz poronienie i refundacja tego nie pokryje. Dziwne
Mega dziwne, bo ja byłam na prenatalnych w poniedziałek i nie miałam zadnych problemów

Wiesz kochana ja poza sennością w sumie ok . Bardzo się cieszę bo ani nudności ani nic normalnie pracuje chodzę na ćwiczenia dla kobiet w ciąży (polecam ) wiec jestem zadowolona a z tym ciągnięciem to czasami tez Mam . Trzymam kciuki za wyniki które będą oczywiście bardzo dobre i żeby już nie ciągnęły te pachwiny ;) czyli Ty tez 12 tydz ? Ja 12+2 dni , poród 10.06
Mnie to ciagna całymi dniami :( ja mam dzis 13 tydz termin na 3 czerwca

Dziewczyny a jak u was z rozjasnianiem i farbowaniem włosów? Jestem w 13 t. C. I planuje w końcu wybrać się do fryzjera bo nie mogę patrzyć na odrosty. Zastanawiam się czy jest to już bezpieczny czas na takie zabiegi 😉

reklama
Do góry