reklama
Agnieszka88
Zaciekawiona BB
Ja poproszęKogo jeszcze nie ma na wątku prywatnym a chce dołączyć? Piszcie priv
Też poproszę, co lekarz to inna wersja ale u mnie wszystko rozbija się między samą końcówką maja, a pierwszym tygodniem czerwca, więc wiekiem ciąży i etapem łatwiej mi wpasować się jednak w czerwcówkiKogo jeszcze nie ma na wątku prywatnym a chce dołączyć? Piszcie priv
Agnieszka88
Zaciekawiona BB
Ja poproszęKogo jeszcze nie ma na wątku prywatnym a chce dołączyć? Piszcie priv
u mnie tez pewnie podobnie będzie i celuje ze koniec maja początek czerwcaTeż poproszę, co lekarz to inna wersja ale u mnie wszystko rozbija się między samą końcówką maja, a pierwszym tygodniem czerwca, więc wiekiem ciąży i etapem łatwiej mi wpasować się jednak w czerwcówki
Witam wszystkie czerwcowe mateczki u nas po dwóch poronieniach wreszcie sie udało! Rodzice i starsi bracia czekają na dzidziusia termin 15 czerwca 2020, miła odmiana-porod w lato, biorąc pod uwagę,że chłopcy są z pierwszego i ostatniego tygodnia 2016 roku pozdrawiam
inay
Aktywna w BB
@WeronikaDe trzymam kciuki pewnie teraz córeczka się marzy
Oj marzy się, marzy ale co bysie nie byloma, wazne by bylo zdrowe. Plec nie jest tak bardzo istotna@WeronikaDe trzymam kciuki pewnie teraz córeczka się marzy
u mnie tak samo
Też poproszę, co lekarz to inna wersja ale u mnie wszystko rozbija się między samą końcówką maja, a pierwszym tygodniem czerwca, więc wiekiem ciąży i etapem łatwiej mi wpasować się jednak w czerwcówki
Elenaa
Fanka BB :)
I ja poproszę o dołączenieKogo jeszcze nie ma na wątku prywatnym a chce dołączyć? Piszcie priv
reklama
Elenaa
Fanka BB :)
Ja rodzilam 2x na Żelaznej, z racji nadciśnienia w ciąży nie mogłam rodzić w Domu Narodzin. Ciągle mi chodzi po glowie ten Dom Narodzin, moze w tej ciąży nie będę miała nadciśnienia :-)W jakim szpitalu zamierzasz rodzic ? Ja myśle o inflanckiej i żelaznej może masz jakieś info odnoście tych placówek ?
A ogólnie poród na Żelaznej super, jedynie z czego nie bylam zadowolona (ale tak jest wszędzie) ze szybko chcą Cię wypisać do domu. Przy drugim dziecku wypisali nas z granicznym poziomem bilirubiny, gdzie mówiłam ze pierwsze dziecko mialo bardzo dlugo zoltaczke (naswietlali go w szpitalu) a potem jak znów wzroslo to wypozyczylismy lampę do domu. Tak więc po wypisie drugiego dziecka za 2 dni poziom wzrosl do 20 i musielismy wrocic do szpitala, ale zelazna może przyjąć tylko dziecko bez matki, więc pojechalismy do św. Rodziny. Tam pobyt wspominam bardzo fajnie :-)