reklama
Myszka90
Fanka BB :)
Kurcze mi tez ginekolog nic nie mówiła czy rano czy wieczorem mam brać accard.
Będę brała na wieczor w takim razie..
U mnie dzisiaj dobre samopoczucie. Ale w nocy miałam dziwne sny. O osobach z którymi nie mam kontaktu...znajomi z którymi z pewnych względów kontakt urwałam. A co gorsza śniła mi się wiadomość że ten ktoś umarł... Masakra jakaś...
Mój dwulatek dalej w domu więc muszę Was na wieczór nadrabiać [emoji85]
U mnie dzisiaj dobre samopoczucie. Ale w nocy miałam dziwne sny. O osobach z którymi nie mam kontaktu...znajomi z którymi z pewnych względów kontakt urwałam. A co gorsza śniła mi się wiadomość że ten ktoś umarł... Masakra jakaś...
KINDERBUENOO88
Malamonka1894
Zakończyła się w 13 tygodniu czy szybciej coś się wydarzyło a dopiero w 13 się dowiedziałas?Cześć Dziewczyny!
Chciałabym do Was dołączyć Dzisiaj 10+3, termin porodu mam na 01.06.2020. To moja trzecia ciąża, z pierwszej mam 3-letnią córeczkę, druga niestety zakończyła się w 13-tym tygodniu. Mam wielką nadzieję, że tym razem ciąża będzie przebiegała pomyślnie
Malamonka1894
Warto ryzykować??Dziewczyny a czy takie marketowe shusi możemy? Te np. z Surimii. Nie w każdym kawałku jest surowa ryba [emoji53]
Malamonka1894
Mnie już 3 noc z rzędu tygrys ganiaKurcze mi tez ginekolog nic nie mówiła czy rano czy wieczorem mam brać accard.
KINDERBUENOO88
Warto ryzykować??
Właśnie milam pisać, ze to marketowi to przecież bez smaku w ogóle
Trinity28
Nie chodzi typowo o grupę krwi, że muszą być dwa oznaczenia w tym samym laboratorium.Może nie tyle chodzi o grupę krwi co o przeciwciała? Nie do końca się na tym znam, ale np po porodzie w którym był konflikt serologiczny może coś z przeciwciałami się może zmienić ?
Trinity28
Ja też dostałam wyraźne zalecenie, że na noc mam brać i nie pytałam w sumie dlaczego nie ranoMi lekarz przykazal Akard brać tylko I wyłącznie na noc.
Nawet mi to podkreśliła w karcie ciąży...
Bo jak to powiedziała wówczas ma jakikolwiek sens brać ten lek.Zobacz załącznik 1042243
reklama
Karolina2495
Ja przeczytalam calego posta mamyginekolog o kwasie acetylosalicylowym, czyli acard i tam jest napisane, ze musi byc na noc. Ale zeby nie bylo szoku dla organizmu to wzielam dzisiaj kolo 18, a juz jutro wezme pozniej na noc. I jestem tez na forum o poronieniach i dziewczyny pisza, ze acard na noc. Nie wiem jak to dziala z heparyna w parze. Jutro poszukam na grupie, bo dziewczyny duzo o tym pisza i o suplementacji po poronieniach