reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ja tak samo.. jakieś głupoty mi sie śnią:D to pojdziesz w pt:)
A mi się ostatnio śniło, że nasz pies pływał na morzu na zielonym materacu... [emoji2] Też odkąd jestem w ciąży mam totalnie pojechane sny.

Co ja zrobiłam [emoji85] było przytulanko, a jutro miałam zrobić badanie moczu [emoji43]

Ja tak samo.. jakieś głupoty mi sie śnią:D to pojdziesz w pt:)
Trochę lipa, bo muszę wiedzieć czy jest stan zapalny by wziac lek, a tak będę musiała czekać do poniedziałku na wynik. Ale czytałam właśnie, że to nie fałszuje wyniku, co najwyżej utrudnia w laboratorium analizę, bo plemniki......... Gdzie ja miałam głowę??????

Kochane pojechane sny to ja mam...
Od rozmowy z rozpadjacymi się zwłokami jakieś babki, ktora na koniec mnie zabic chce ale n moze bo sie rozpada.. po ucieczke przed seryjnym morderca I mieszkanie w domu z horroru

Jak by co odstwilam kryminaly które czytałam ...
I czytam romanse, wesole lekkie a Sny już normalniejsze I to bardzo. [emoji14]
A mi się ostatnio śniło, że nasz pies pływał na morzu na zielonym materacu... [emoji2] Też odkąd jestem w ciąży mam totalnie pojechane sny.

Co ja zrobiłam [emoji85] było przytulanko, a jutro miałam zrobić badanie moczu [emoji43]

Rozumiem. Ja byłam wczoraj na badaniach i właśnie się pilnowałam w poniedziałek:D a Ty powtarzasz? Cos Ci wyszlo nie tak?
Trochę lipa, bo muszę wiedzieć czy jest stan zapalny by wziac lek, a tak będę musiała czekać do poniedziałku na wynik. Ale czytałam właśnie, że to nie fałszuje wyniku, co najwyżej utrudnia w laboratorium analizę, bo plemniki......... Gdzie ja miałam głowę??????

Rozumiem. Ja byłam wczoraj na badaniach i właśnie się pilnowałam w poniedziałek:D a Ty powtarzasz? Cos Ci wyszlo nie tak?
Tydzień temu było ok, a dziś mówiłam ginekologowi, że coś mnie pobolewa w pęcherzu. Na podstawie biocenozy śluzu stwierdził infekcję pochwy no i mam sprawdzić, czy do tego coś też dzieje się z układem moczowym. Mam receptę na globulki dopochwowe i antybiotyk na układ moczowy, a nie chce go brać zanim nie zrobię wyników.

A rozumiem. Myślałam że z badań miałas cos nie tak. Mi wyszly ciała ketonowe tylko, ale nie dużo mam nadzieje że to nic złoego i jest spowodowane że troche mało jadłam. No i jakieś pasma śluzu a ma niby nie byc i nie wiem o co chodzi..
Tydzień temu było ok, a dziś mówiłam ginekologowi, że coś mnie pobolewa w pęcherzu. Na podstawie biocenozy śluzu stwierdził infekcję pochwy no i mam sprawdzić, czy do tego coś też dzieje się z układem moczowym. Mam receptę na globulki dopochwowe i antybiotyk na układ moczowy, a nie chce go brać zanim nie zrobię wyników.

A rozumiem. Myślałam że z badań miałas cos nie tak. Mi wyszly ciała ketonowe tylko, ale nie dużo mam nadzieje że to nic złoego i jest spowodowane że troche mało jadłam. No i jakieś pasma śluzu a ma niby nie byc i nie wiem o co chodzi..
Z badań to mi może dopiero wyjść coś nie tak. Ja się tak nie znam, zazwyczaj szukam wyjaśnień w internecie.

Wstań w nocy się podmyc i rano przed siku tez i powinno być ok :)

reklama
Słonko nawet jeśli z układem moczowym ok, a w pochwie masz infekcje to globulki chyba trzeba wziąć. Ps mi gin przy infekcji zabroniła przytulanek.

Do góry