Mi do tego samego one posłużyły tylko ja bez testu dałamJa też w Smyku. W pierwszym założeniu miały być buciki, ale nic ładnego malutkiego nie było. A posłużyły mi one do... Jak widać na zdjęciu [emoji2]Zobacz załącznik 1038469
reklama
A co do imion, slyszalyscie może taki przesad, że jeżeli jest dane imię już w rodzinie (np. Córka kuzynki ma dane imię) to nie powinni się to dawać dziecku?
Ja tam nie wierzę w przesady, ale ktoś coś takiego powiedział i ostatnio mi się przypomniało. Wy wierzycie w przesady ?
Ja tam nie wierzę w przesady, ale ktoś coś takiego powiedział i ostatnio mi się przypomniało. Wy wierzycie w przesady ?
annamariam
Fanka BB :)
Moj by nie uwierzył... Staraliśmy się 7 cykli i było bezowocnie i same buciki by chyba nie wystarczyły [emoji2]Nawet jak zobaczył test to kilka razy pytał "serio, serio?"Mi do tego samego one posłużyły tylko ja bez testu dałam
annamariam
Ja nie wierzę... I nawet biorę pod uwagę że jak będzie syn to dam mu Jaś - tak samo jak syn mojego brata. Nie moja wina, że mi się imię podoba. Ale tak naprawdę na razie mam za dużo propozycji i jeszcze nie wiem jakie wybierzemy [emoji846]A co do imion, slyszalyscie może taki przesad, że jeżeli jest dane imię już w rodzinie (np. Córka kuzynki ma dane imię) to nie powinni się to dawać dziecku?
Super, że się udało mój uwierzył od razuMoj by nie uwierzył... Staraliśmy się 7 cykli i było bezowocnie i same buciki by chyba nie wystarczyły [emoji2]Nawet jak zobaczył test to kilka razy pytał "serio, serio?"
Paulaa28
Jadę po leginsy, oliwkę i masażer antycellulitowy .... moje cialo bez ćwiczeń to dramat ...Jakie macie plany na dzisiaj?
My jedziemy kupić mi legginsy ciążowe, zrobimy sernik, jakiś plac zabaw..
Nie wierzę dla mnie głupotaA co do imion, slyszalyscie może taki przesad, że jeżeli jest dane imię już w rodzinie (np. Córka kuzynki ma dane imię) to nie powinni się to dawać dziecku?
No właśnie ja też biorę pod uwagę kilka imion, które już są w rodzinie, no ale co zrobić że mi się podobają te imiona ja też trochę imion wybranych mam dla dziewczynki z 8 A dla chłopca z 4 gdzieśJa nie wierzę... I nawet biorę pod uwagę że jak będzie syn to dam mu Jaś - tak samo jak syn mojego brata. Nie moja wina, że mi się imię podoba. Ale tak naprawdę na razie mam za dużo propozycji i jeszcze nie wiem jakie wybierzemy [emoji846]
reklama
annamariam
Wiecie co, okropny poranek dziś. Ja po prostu zwracam codziennie każdy pierwszy posiłek. Jutro wracam do pracy, kiepsko to widzę. Wymioty pojawiły się tydzień temu, kilka dni byłam na L4 i jakoś to było, bo w domu... [emoji1785][emoji37][emoji3525]