Vingaa
Fanka BB :)
A rozstępy jak mi gin powiedział to głównie sprawa genów ale warto smarować brzuszek bo swędzi a skóra traci nawilżenie i trzeba uzupełniać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli rozumiem że się nie opłaca. A co polecacie do smarowania brzucha?
Nie martw się na zapas, u mnie tez mówili ze przesunięcie OWU (co prawda różnica była mniejsza niż u Ciebie, bo ok. 4-5 dni),a ja nie dowierzałam. Na ostatnim USG okazało się, ze zarodek nadrobił i teraz różnica to tylko jeden dzień mam nadzieję, ze u Ciebie będzie podobnie!Witam się z Wami. Mam nadzieję że trochę tu zostanę...
Mam pytanie na szybko
Potrzebuję pocieszających historii...albo trzeźwego spojrzenia...
Czy któraś z Was miała tydzień różnicy w tygodniach ciąży wg om a wg usg przy reguralnych miesiączkach? Jestem na 99% pewna że ta różnica nie wynika z przesunięcia owu. Co prawda nie byłam na monitoringu ale po objawach +/_ 1 czy 2 dni wiem kiedy raczej była. Wiem też Kiedy było prawdopodobne zagnieżdżenie... A nawet jak się owu przesunęła to wątpię żeby plemniki przeżyły 7 dni (przy staraniach o drugą ciążę musieliśmy korzystać z iui m.in.z uwagi na słabsze nasienie)
Jeśli była różnica to z czego wynikała? Czy u którejś z Was oznaczało to nieprawidłowy rozwój płodu?
Czy możliwe jest że to że karmię wpływa na słabsze "odżywienie" zarodka?
Jest serducho, bije ale ta różnica...
wg om 7+1 z usg 5+6...
Lekarz zachowawczo na ten moment bierze dwie opcje -przesunięcie owu lub wada i nieprawidłowy rozwój zarodka...
Dziewczyny, a wiecie co z depilacją laserową? Zostały mi cztery zabiegi na nogi, zrobiłam dwa i będę musiała coś dalej wykombinować. Chyba nie można robić w ciąży, z tego co mi wiadomo (?)
Depilacji laserowej nie wolno [emoji3525]Dziewczyny, a wiecie co z depilacją laserową? Zostały mi cztery zabiegi na nogi, zrobiłam dwa i będę musiała coś dalej wykombinować. Chyba nie można robić w ciąży, z tego co mi wiadomo (?)