reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Może lepiej zostań ma tym l4? Po co masz się męczyć? Teraz wy jesteście najważniejsi [emoji3590]
Wiecie co, okropny poranek dziś. Ja po prostu zwracam codziennie każdy pierwszy posiłek. Jutro wracam do pracy, kiepsko to widzę. Wymioty pojawiły się tydzień temu, kilka dni byłam na L4 i jakoś to było, bo w domu... [emoji1785][emoji37][emoji3525]

reklama
Ja farbuję włosy henną, są już takie henny, których nie trzeba mieszać tylko kupuje się określony kolor. To są same zioła, więc może jest to dobre rozwiązanie na te 9 miesięcy :).

To już chyba wolę iść do gin o tydzień szybciej, zapłacę za wizytę, tak to chodzę na NFZ. Bo u rodzinnego dopiero byłam z przeziębieniem, a też do mojej lekarki nie da się dostać tak na już, za to w przychodni same chamice. Przemyślę to.
To może na ten czas do wizyty weźmiesz l4 od rodzinnego? Jak powiesz o wizycie na IP napewno da ci l4. A po co masz się męczyć w pracy.

reklama
Do góry