reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Wydaje mi się że tylko wody trochę można się napić. Hmm a może zadzwoń do przychodni i się zapytaj. Powiedz jaka jest sytuacja. Może chociaż jakiegoś sucharka czy wafla ryżowego mozna zjeść. Może można zjeść a iść na pobranie później. U mnie na czczo pobierają aż do 12.
Kolejna wizytę mam dopiero 5.11nie wiem jak to wytrzymam. Muszę zrobić zlecone badania, ale rano bez jedzenia jest mi tak niedobrze, że ciągle przekłada badania na jutro. Najwcześniej na pobranie krwi mogę iść na 8:40, bo muszę jeszcze mała do przedszkola zawieźć. A jak wstaje o 5:40 to w ciągu trzech godzin jestem mega głodna i mi się na wymioty zbiera. Czy mogę zjeść coś co nie sfalszuje wyników?

reklama
niestety u mnie tak samo... pewnie będzie chłopak (u mojego męża tez męskie geny dominuja w rodzinie), chociaż skrycie marze o córeczce... no nic najwyżej podmienię w szpitalu [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

wyobraźcie sobie ze ja mam dwóch synów, brat mojego męża ma jednego jednego syna i moj brat dwóch synów... same łobuzy, wiec przydałaby się jakaś księżniczka [emoji2956][emoji2956]
U mnie w rodzinie sa dziewczynki, ale praktycznie zadna z meskiej linni mojego meza. I do tego sa w znacznej mniejszosci. Jedynie maz ma siostre, ale raczej nie nastawiam sie na pipeczke[emoji2957]

Niektórzy lekarze to naprawdę empatii powinno się uczyć... Kobieta idzie z duszą na ramieniu a on z takimi tekstami. Eh.
Nie martw się, będzie wszystko dobrze i na następnej wizycie zobaczysz piękne maleństwo.
Kiedy masz kolejną wizyte?

Za dwa tygodnie [emoji85] niby był mega miły, przy pierwszej ciąży tez do niego chodziłam. Ale szczerze powiedział bez namysłu co się w mojej głowie teraz dzieje po tych jego słowach [emoji85][emoji23]

Co do bety to jest teoria o jej wzroscie, ze jesli wzrasta iles to prawdopodobnie chlopczyk, a jesli iles to dziewczynka. Tylko juz nie pamietam ile to mialo byc. I to chyba tez w okreslonym czasie robiona. Mi sie sprawdzila przy drugim synu[emoji6]

reklama
Ja przestałam mieć siłe przez dzisiejsza wizytę u ginekologa i to że nie zobaczyłam kruszynki i jeszcze tak dziwnie powiedział tak jakby żeby się nie cieszyć bo to za wczesna ciąża może się okazać poza maciczna albo może być pusty pęcherzyk. Człowiek idzie się ucieszyć i potwierdzić ciąże a oni tak potrafią zdołować. Jak mu powiedziałam żeby nie straszył i czyli nie mam się z czego cieszyć to stwierdził że po mału można się cieszyć [emoji85][emoji24]

jestem pewna, że wszystko będzie dobrze!

Do góry