Niemampomyslu
Fanka BB :)
Powinno wzrastać o 66 % w ciągu 48 h a mi wzrasta o 111. Trochę się obawiam ciąży mnogiej..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki mialam plan przy drugim dziecku. [emoji85] chcialam dzieci z małą roznica wieku, ale teraz to juz przesadzilam. No coz los zdecydowal za mnie. Pewnie bedzie bedzie 3 chlopiec (mocne meskie geny u mojego męża), wiec bede rządzić w tym meskim krolestwie[emoji6]
Powinno wzrastać o 66 % w ciągu 48 h a mi wzrasta o 111. Trochę się obawiam ciąży mnogiej..
niestety u mnie tak samo... pewnie będzie chłopak (u mojego męża tez męskie geny dominuja w rodzinie), chociaż skrycie marze o córeczce... no nic najwyżej podmienię w szpitalu [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
wyobraźcie sobie ze ja mam dwóch synów, brat mojego męża ma jednego jednego syna i moj brat dwóch synów... same łobuzy, wiec przydałaby się jakaś księżniczka [emoji2956][emoji2956]
Ja mialam podobnie w poniedzialek 880 a we srode 2005 i na usg ciazy mnogiej nie widac. Chociaz nawet nie.wiem kiedy powinno byc widac juz mnoga ciaze... ladnie przyrasta nic sie nie martwPowinno wzrastać o 66 % w ciągu 48 h a mi wzrasta o 111. Trochę się obawiam ciąży mnogiej..
Nic się nie martw mnie podwajalo się 100% co 27h, i mam jedną kruszynke. Dobrze ze jest ładny przyrost. W ciąży mnogiej byś miała dużo dużo więcej.Powinno wzrastać o 66 % w ciągu 48 h a mi wzrasta o 111. Trochę się obawiam ciąży mnogiej..
U mnie wzrosło w ciągu 48 godzin 127%. Też się zastanawiam czy może nie ciąża mnoga ale narazie jedno serduszko :-) Także nie ma co się martwić na zapas.Powinno wzrastać o 66 % w ciągu 48 h a mi wzrasta o 111. Trochę się obawiam ciąży mnogiej..