Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
ja dzis nagotowałam cały garnek kapuśniaku, takiego mega kwaśnego, nawet wodę z torebeczki do niego wlałam pychota!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie już bije serduszko, a powiedziała że kartę założymy jak te badania jej dostarcze. Na kontrolę idę 30 może będę już miała wszystkie wyniki i dowiem się czy ten krwiak się wchlonalByłam na pierwszej wizycie za wcześnie to był początek 4 tyg. Kazał przyjść 12 paź. I wtedy jak było widać serduszko założył kartę i wpisał skierowanie na badania
Ja miałam okres 14.09 ostatni i już na USG dziś pęcherzyk był. Może przesunęła Ci się owulacja albo cykle długie hmmm? Idziemy prawie równo [emoji1]
To ja ostatnia miesiączka 6 września, a jutro aplikacja wylicza mi 6 tydzien...
Hej dziewczyny [emoji846] Ja dzisiaj byłam na 2 wizycie, według ostatniej miesiączki to już prawie miał wybić 8 tydzień, a wg USG jest 7 tc. No więc termin też się przesunął z końca maja na 3.06. Serduszko znów dziś widziałam [emoji8] Dostałam skierowanie na badania, położna założyła mi kartę ciąży no i kolejna wizyta za 3 tygodnie.
Jedynie zmartwil mnie, bo mam torbiel na jajniku. Ponoć to częste w ciąży... A najdziwniejsze, że na wizycie tydzień temu, kiedy byłam u kogoś innego, nic nie mówiono o torbieli.
6go września ostatnia miesiączka. Cieżko stwierdzić kiedy mialam owulacje bo to był pierwszy cykl po odstawieniu antykoncepcji którą brałam 4 lata. Wcześniej cykle miałam raczej dłuższe. Według aplikacji jutro zaczynam 7 tydzień
Na 20.06.2020. ja bym się umówiła na twoim miejscu za tydzien-dwa. Bo u mnie dziś tylko mała kropka była, także mam nadzieję że za półtora tygodnia będzie już może serduszko.[emoji50] to dzwonię jutro się zapisać [emoji846] mam nadzieje że ta słaba kreska to faktycznie ciąża [emoji846] chociaż przy pierwszej ciąży też miałam taka słaba kreskę i myślałam że nie udało się a tu jednak jest już 2 latek [emoji846] cykle mam raczej co 30 dni.
Aaa i najważniejsze na kiedy ginekolog dał Ci termin porodu ?
Dokładnie, dzidziuś już ze mną współpracuje [emoji2][emoji3590]cudna Plamka Zobacz załącznik 1034616 to chyba dobrze z tym czerwcem, chciałaś się załapać i dzidziuś postanowił Ci w tym pomóc Słyszałam o torbielach i krwiakach które pojawiają się we wczesnej ciąży. Może to przez to, ze wszystko wtedy tak intensywnie pracuje. Czy lekarz powiedział co z nią dalej? Jest do wchłoniecia?