reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Ja dziś miałam taką ochotę na hotdoga z żabki, że przez niego spóźniłam się na autobus powrotny do domu, w domu zjadłam trzy jajka z majonezem i kanapki z serem i keczupem... Nawet jak o tym teraz piszę to mnie mdli - obiecuję, że nigdy więcej tego nie zrobię!
Za dwa dni wizyta, oby wszystko było ok... robiłam tylko dwa razy betę, ostatni raz w zeszły wtorek. Według aplikacji jestem w 6 tygodniu a dokładnie 5+5. Nadal w to nie wierzę :)

Ładna świnka Ci się włączyła hahaha :D

reklama
Hej dziewczyny [emoji846] Ja dzisiaj byłam na 2 wizycie, według ostatniej miesiączki to już prawie miał wybić 8 tydzień, a wg USG jest 7 tc. No więc termin też się przesunął z końca maja na 3.06. Serduszko znów dziś widziałam [emoji8] Dostałam skierowanie na badania, położna założyła mi kartę ciąży no i kolejna wizyta za 3 tygodnie.

Jedynie zmartwil mnie, bo mam torbiel na jajniku. Ponoć to częste w ciąży... A najdziwniejsze, że na wizycie tydzień temu, kiedy byłam u kogoś innego, nic nie mówiono o torbieli.Zobacz załącznik 1034605

Tez mi wyszła torbiel
I tez mi powiedział ze na początku to normalne by się nie martwić

Dziewczyny a jak u Was z temperaturą kąpieli? Zawsze odkręcałam gorąca wodę na maca, teraz wiadomo jest to nie wskazane.... Latem może jeszcze byłoby ok, ale jesienią i zimą ? Brrrr zimno mi na myśl o prysznicu

Ja też się dziwię bo uwielbiam słodycze a teraz nawet małej kinderki nie mam chęci zjeść.
Bułka z ketchupem? Ojj nie wiem czy bym się skusiła [emoji6]
Ja mam to samo, ale akurat z tego się cieszę bo całe życie próbuje walczyć z cukrem [emoji3526]... u mnie bułka z keczupem nr 1
mam dokładnie tak samo. Aż się sama sobie dziwie bo uwielbiam słodkie, a teraz nie tylko kompletnie mi się nie chce ale w ogóle mi nie smakuje :oo2:

Ja też się dziwię bo uwielbiam słodycze a teraz nawet małej kinderki nie mam chęci zjeść.
Bułka z ketchupem? Ojj nie wiem czy bym się skusiła [emoji6]
Uwierz, tez się sobie dziwie, ze tak jem ... Teraz np. Jak o tym pomyśle, to mam ochotę zwrócić. Dziwne to wszystko ... 4.40 a ja nie mogę spać - MDŁOŚCI ...

reklama
Dziewczyny a jak u Was z temperaturą kąpieli? Zawsze odkręcałam gorąca wodę na maca, teraz wiadomo jest to nie wskazane.... Latem może jeszcze byłoby ok, ale jesienią i zimą ? Brrrr zimno mi na myśl o prysznicu

Możesz się kapać w wodzie takiej średniej. Ja sprawdzałam zawsze łokciem temperaturę jak była przyjemna to właziłem :) idzie się przyzwyczaić :)

Do góry