reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Ja dziś miałam taką ochotę na hotdoga z żabki, że przez niego spóźniłam się na autobus powrotny do domu, w domu zjadłam trzy jajka z majonezem i kanapki z serem i keczupem... Nawet jak o tym teraz piszę to mnie mdli - obiecuję, że nigdy więcej tego nie zrobię!
Za dwa dni wizyta, oby wszystko było ok... robiłam tylko dwa razy betę, ostatni raz w zeszły wtorek. Według aplikacji jestem w 6 tygodniu a dokładnie 5+5. Nadal w to nie wierzę :)

Ładna świnka Ci się włączyła hahaha :D

reklama
Hej dziewczyny [emoji846] Ja dzisiaj byłam na 2 wizycie, według ostatniej miesiączki to już prawie miał wybić 8 tydzień, a wg USG jest 7 tc. No więc termin też się przesunął z końca maja na 3.06. Serduszko znów dziś widziałam [emoji8] Dostałam skierowanie na badania, położna założyła mi kartę ciąży no i kolejna wizyta za 3 tygodnie.

Jedynie zmartwil mnie, bo mam torbiel na jajniku. Ponoć to częste w ciąży... A najdziwniejsze, że na wizycie tydzień temu, kiedy byłam u kogoś innego, nic nie mówiono o torbieli.Zobacz załącznik 1034605

Tez mi wyszła torbiel
I tez mi powiedział ze na początku to normalne by się nie martwić

Dziewczyny a jak u Was z temperaturą kąpieli? Zawsze odkręcałam gorąca wodę na maca, teraz wiadomo jest to nie wskazane.... Latem może jeszcze byłoby ok, ale jesienią i zimą ? Brrrr zimno mi na myśl o prysznicu

Ja też się dziwię bo uwielbiam słodycze a teraz nawet małej kinderki nie mam chęci zjeść.
Bułka z ketchupem? Ojj nie wiem czy bym się skusiła [emoji6]
Ja mam to samo, ale akurat z tego się cieszę bo całe życie próbuje walczyć z cukrem [emoji3526]... u mnie bułka z keczupem nr 1
mam dokładnie tak samo. Aż się sama sobie dziwie bo uwielbiam słodkie, a teraz nie tylko kompletnie mi się nie chce ale w ogóle mi nie smakuje :oo2:

Ja też się dziwię bo uwielbiam słodycze a teraz nawet małej kinderki nie mam chęci zjeść.
Bułka z ketchupem? Ojj nie wiem czy bym się skusiła [emoji6]
Uwierz, tez się sobie dziwie, ze tak jem ... Teraz np. Jak o tym pomyśle, to mam ochotę zwrócić. Dziwne to wszystko ... 4.40 a ja nie mogę spać - MDŁOŚCI ...

reklama
Dziewczyny a jak u Was z temperaturą kąpieli? Zawsze odkręcałam gorąca wodę na maca, teraz wiadomo jest to nie wskazane.... Latem może jeszcze byłoby ok, ale jesienią i zimą ? Brrrr zimno mi na myśl o prysznicu

Możesz się kapać w wodzie takiej średniej. Ja sprawdzałam zawsze łokciem temperaturę jak była przyjemna to właziłem :) idzie się przyzwyczaić :)

Do góry