ksenia0804
Fanka BB :)
Ja tak samo wizyta w następny CzwartekJa za tydzień mam wizytę jak będzie wszystko wporzadku to wtedy też zamówię ten segregator [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo wizyta w następny CzwartekJa za tydzień mam wizytę jak będzie wszystko wporzadku to wtedy też zamówię ten segregator [emoji4]
Cześć dziewczyny [emoji846] nie spodziewałam się że jest już założony temat czerwcowych mam, a tu już was tak dużo [emoji846][emoji173]️
Dzisiaj robiłam test jest słaba kreska. Miesiączkę miałam 12.09
Mam nadzieje że zostanę z wami do końca [emoji846]
Mam już synka Franusia ma 2 latka 14.10.2017[emoji128]
Cześć dziewczyny [emoji846] nie spodziewałam się że jest już założony temat czerwcowych mam, a tu już was tak dużo [emoji846][emoji173]️
Świetna wiadomość. Mam nadzieję, że dzisiaj też uslysze serduszko. Z nerwów mnie ssie. A jeszcze jest opóźnienie i 6 osób przede mną. (nie lubię jak idę prywatnie a muszę czekać jak na NFZ)I u mnie jest serduszko Zobacz załącznik 1034525
Tez tak mam a w dodatku wieczorem mam taki "wypchany"brzuchChwile mnie tu nie było i już tyle wpisów !
Żadna nie pisze o zaparciach , czy tylko ja mam wrażenie, ze zaraz pęknę ;( ?
Ja miałam w tamtej ciąży i w tej tez panuje kupić
Ja miałam okres 14.09 ostatni i już na USG dziś pęcherzyk był. Może przesunęła Ci się owulacja albo cykle długie hmmm? Idziemy prawie równoCześć dziewczyny [emoji846] nie spodziewałam się że jest już założony temat czerwcowych mam, a tu już was tak dużo [emoji846][emoji173]️
Tak już w sobotę mi założył.A na wizycie słyszałam serduszko już
A mam pytanie, macie już założone karty ciazy ?
Ja tak samo wizyta w następny Czwartek