reklama
blaidddrwg
Aktywna w BB
Biorę symvital mama, ma wszystko co zalecane. Mozna sobie poczytać u Pana Tabletki i samemu wybrać Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan TabletkaCzy bierzecie jakieś witaminy? Jeżeli tak to jakie polecacie?
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Czy bierzecie jakieś witaminy? Jeżeli tak to jakie polecacie?
Ja biorę prenantal uno ( przed ciąża i do 12 tyg) a potem wejdę na kolejny etap ich i to wtedy już duo chyba.
annamariam
Ja biorę Pregna Plus. Ma większą zawartość jodu oraz witaminy D3 niż inne preparaty, a przy niedoczynność tarczycy w moim przypadku to istotneCzy bierzecie jakieś witaminy? Jeżeli tak to jakie polecacie?
Chciałam się dziś przywitać ale dzień nie zaczął się dla mnie dobrze . Wcześniej plamienia teraz krwawienie. Beta mała bo 55 więc podejrzewam też, ze moze nie być szczęśliwego finału. Doświadczenia swoje tez juz mam bo przeszłam już kilka ciąż a mam dwoje dzieci , ciąża blizniaczą , z której mam córeczkę. Być może jest tak samo jak właśnie w tamtej ciąży? W poniedzialek bhcg. Czekam na rozwój sytuacji bo chwilowo się wszystko wyciszyło... trzymajcie kciuki bym została z Wami do czerwca .
Chciałam się dziś przywitać ale dzień nie zaczął się dla mnie dobrze . Wcześniej plamienia teraz krwawienie. Beta mała bo 55 więc podejrzewam też, ze moze nie być szczęśliwego finału. Doświadczenia swoje tez juz mam bo przeszłam już kilka ciąż a mam dwoje dzieci , ciąża blizniaczą , z której mam córeczkę. Być może jest tak samo jak właśnie w tamtej ciąży? W poniedzialek bhcg. Czekam na rozwój sytuacji bo chwilowo się wszystko wyciszyło... trzymajcie kciuki bym została z Wami do czerwca .
Załączniki
reklama
annamariam
Trzymam kciuki Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę i na kiedy wizyta u ginekologa?Chciałam się dziś przywitać ale dzień nie zaczął się dla mnie dobrze . Wcześniej plamienia teraz krwawienie. Beta mała bo 55 więc podejrzewam też, ze moze nie być szczęśliwego finału. Doświadczenia swoje tez juz mam bo przeszłam już kilka ciąż a mam dwoje dzieci , ciąża blizniaczą , z której mam córeczkę. Być może jest tak samo jak właśnie w tamtej ciąży? W poniedzialek bhcg. Czekam na rozwój sytuacji bo chwilowo się wszystko wyciszyło... trzymajcie kciuki bym została z Wami do czerwca .