reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
W ciąży z córeczką miałam tak samo. Pojechałam na IP i się okazało że ciąża blizniacza. Nie znaleźli przyczyny krwawienia więc uznali , ze to od powiększenia macicy ... mam nadzieję, ze teraz jest tak samo bo ciąż a jest bardzo młoda i nawet gdybym pojechała to nic nie zobaczą na USG. test z rana również pozytywny .
Dziękuję za wsparcie <3

W ciąży z córeczką miałam tak samo. Pojechałam na IP i się okazało że ciąża blizniacza. Nie znaleźli przyczyny krwawienia więc uznali , ze to od powiększenia macicy ... mam nadzieję, ze teraz jest tak samo bo ciąż a jest bardzo młoda i nawet gdybym pojechała to nic nie zobaczą na USG. test z rana również pozytywny .
Dziękuję za wsparcie <3
A brzuch Cię boli? Z tego co słyszałam, to bardzo często w okolicy terminu miesiączki występuje krwawienie/plamienie. Jeśli nie ma innych objawów, to na razie na spokojnie. Choć wiadomo, warto sprawdzić czy wszystko ok.

Ja jestem w pierwszej ciąży, udało mi się zajść w 8 cyklu. Choruje na niedoczynność tarczycy i w związku z ryzykiem poronienia, to też parę dni temu przechodziłam stresy. Pobolewal mnie brzuch, mam biało żółta wydzieline i za każdym razem, kiedy czułam, że jest mokro, leciałam do toalety sprawdzić, czy to na pewno nie krew. Zrobiłam wyniki tsh i jest w normie, więc wyluzowałam.

Dziękuję za wsparcie QUOTE]

Trzeba być dobrej myśli:)

Hasimotka, będę trzymać kciuki. ✊✊ Ja miałam tydzień temu plamienie, byłam na IP i okazało się że wszystko ok, dostałam nakaz leżenia, a że duphaston już mam więc biorę i tak. Od tego czasu nie pojawiły się więcej. Będzie dobrze, zobaczysz :)

Chciałam się dziś przywitać ale dzień nie zaczął się dla mnie dobrze . Wcześniej plamienia teraz krwawienie. Beta mała bo 55 więc podejrzewam też, ze moze nie być szczęśliwego finału. Doświadczenia swoje tez juz mam bo przeszłam już kilka ciąż a mam dwoje dzieci , ciąża blizniaczą , z której mam córeczkę. Być może jest tak samo jak właśnie w tamtej ciąży? W poniedzialek bhcg. Czekam na rozwój sytuacji bo chwilowo się wszystko wyciszyło... trzymajcie kciuki bym została z Wami do czerwca .

witaj :)
trzeba wierzyć, ze będzie dobrze. odpoczywaj i nie stresuj się. Przy tak wczesnej ciąży plamienia się zdarzają, szczególnie w okolicach terminu miesiączki. Póki nie jest to "żywa" krew nie ma powodów do większego niepokoju. Trzymam kciuki aby wszystko się unormowało.

Piszesz, ze masz córeczkę z ciąży bliźniaczej. Czy to znaczy że drugie maleństwo się wchłonęło?

Tak . W 18 tc okazalo się, ze serduszko drugiej córeczki nie bije. Byly brdzo male szansę, ze urocze zdrowe dziecko a jednak się udało. Tu złudzeń nie mam bo krwawie już.

reklama
Do góry