Ostatnia @ 1 września cykle ogolnie 33 dni ale ostatni był 28 tylko... Wizytę mam w czwartek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze to krwawienie jest związane z implantacją? Na spokojnie, trzymam kciuki żeby na wizycie okazało się wszystko okOstatnia @ 1 września cykle ogolnie 33 dni ale ostatni był 28 tylko... Wizytę mam w czwartek.
A brzuch Cię boli? Z tego co słyszałam, to bardzo często w okolicy terminu miesiączki występuje krwawienie/plamienie. Jeśli nie ma innych objawów, to na razie na spokojnie. Choć wiadomo, warto sprawdzić czy wszystko ok.W ciąży z córeczką miałam tak samo. Pojechałam na IP i się okazało że ciąża blizniacza. Nie znaleźli przyczyny krwawienia więc uznali , ze to od powiększenia macicy ... mam nadzieję, ze teraz jest tak samo bo ciąż a jest bardzo młoda i nawet gdybym pojechała to nic nie zobaczą na USG. test z rana również pozytywny .
Dziękuję za wsparcie <3
W ciąży z córeczką miałam tak samo. Pojechałam na IP i się okazało że ciąża blizniacza. Nie znaleźli przyczyny krwawienia więc uznali , ze to od powiększenia macicy ... mam nadzieję, ze teraz jest tak samo bo ciąż a jest bardzo młoda i nawet gdybym pojechała to nic nie zobaczą na USG. test z rana również pozytywny .
Dziękuję za wsparcie QUOTE]
Trzeba być dobrej myśli
Biorę Mama DHA i acard 75Czy bierzecie jakieś witaminy? Jeżeli tak to jakie polecacie?
Chciałam się dziś przywitać ale dzień nie zaczął się dla mnie dobrze . Wcześniej plamienia teraz krwawienie. Beta mała bo 55 więc podejrzewam też, ze moze nie być szczęśliwego finału. Doświadczenia swoje tez juz mam bo przeszłam już kilka ciąż a mam dwoje dzieci , ciąża blizniaczą , z której mam córeczkę. Być może jest tak samo jak właśnie w tamtej ciąży? W poniedzialek bhcg. Czekam na rozwój sytuacji bo chwilowo się wszystko wyciszyło... trzymajcie kciuki bym została z Wami do czerwca .
Bardzo mi przykroTak . W 18 tc okazalo się, ze serduszko drugiej córeczki nie bije. Byly brdzo male szansę, ze urocze zdrowe dziecko a jednak się udało. Tu złudzeń nie mam bo krwawie już.