reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

@sariska ja właśnie cały czas zwlekam z sięgnięciem spacerówki bo mała spokojna jest w gondoli, kombinezonu nie mamy bo mam śpiworek w gondoli ale wiem, że ciekawa świata jest coraz bardziej więc codziennie zadaje sobie pytanie czy to już czas, więc pytam Was jak tam u Was czy Wasze pociechy już siedzą w spacerówkach🙈
@Sundeep oby szybko znaleźli żeby się synek nie męczył 😰 ale jest taki słodziak, że szok 😍😍😍😍
@SyLwuniaa mężowi powiedz, że ma się tym razem o córkę postarać 😂
Od godziny już patrzę na moją córeczkę, która zamiast spać wariuje w łóżeczku i się do mnie śmieje zza barierek 😂
A co dajesz zamiast kombinezonu, bo ja tez mam śpiworek, ale kombinezon i tak zakładam?

reklama
A co dajesz zamiast kombinezonu, bo ja tez mam śpiworek, ale kombinezon i tak zakładam?
U nas w rodzinie same dziewczynki prawie, więc mój mąż ma mega wyzwanie bo każdy mu nagrodę obiecuje jak spłodzi syna 😂😂😂.
Nie chce mi się schodzić już dziś na dół bo gondola na dole ale generalnie mam do wózka coś takiego:
Link do: ŚPIWOREK DO WÓZKA SANEK GONDOLA, ŚPIWÓR 5W1

A pod to małej zakładam jedynie cieplejszą bluzę i czapkę, nawet rajstop nie ma tylko spodnie i skarpety i zawsze cieplutka jest.

U nas w rodzinie same dziewczynki prawie, więc mój mąż ma mega wyzwanie bo każdy mu nagrodę obiecuje jak spłodzi syna 😂😂😂.
Nie chce mi się schodzić już dziś na dół bo gondola na dole ale generalnie mam do wózka coś takiego:
Link do: ŚPIWOREK DO WÓZKA SANEK GONDOLA, ŚPIWÓR 5W1

A pod to małej zakładam jedynie cieplejszą bluzę i czapkę, nawet rajstop nie ma tylko spodnie i skarpety i zawsze cieplutka jest.
Mam takie samo to chyba za grubo ubieram młodego. A mi się wiecznie wydaje, że jest zimno...
U mojego męża jest on, brat i siostra u mnie jest 2na2 i moje rodzeństwo tez ma parki a u nas dwóch chłopców. Tyle, że moja mama tez najpierw 2 chłopców potem 2 dziewczyny. Jego mama mialaby parke, ale później jeszcze brat męża sie pojawił
A jak ma na imię Twoja malutka śliczna jest nie mogę się na patrzeć :)

Taką bluzę mamy, dziś na wierzchu jeszcze bezrękawnik bo w sklepie na szybko. Generalnie kombinezon ma tylko jak wychodzi z mężem na podwórze jak ma coś do zrobienia 😀 wtedy stary wózek i kombinezon

Załączniki

• received_454631485949632.jpeg
    received_454631485949632.jpeg
    213,8 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG-20210109-WA0004.jpg
    IMG-20210109-WA0004.jpg
    239,8 KB · Wyświetleń: 68
Mam takie samo to chyba za grubo ubieram młodego. A mi się wiecznie wydaje, że jest zimno...
U mojego męża jest on, brat i siostra u mnie jest 2na2 i moje rodzeństwo tez ma parki a u nas dwóch chłopców. Tyle, że moja mama tez najpierw 2 chłopców potem 2 dziewczyny. Jego mama mialaby parke, ale później jeszcze brat męża sie pojawił
A jak ma na imię Twoja malutka śliczna jest nie mogę się na patrzeć :)
Alicja 🥰 dziękuję bardzo 🥰🥰🥰

Alicja 🥰 dziękuję bardzo 🥰🥰🥰
Aha tylko, ze moj ma raczki na wierzchu i podwinięty ten kombinezon, bo nie lubi być tak zapięty bardzo pod szyję musi mieć trochę swobody, ale w sumie chyba mu zacznę kurtkę ubierać i faktycznie same spodnie. Ja mam wiecznie problem z tym ubieraniem i przegrzewaniem, wiem, że to nie jest dobre, ale jak tylko wiaterek zawieje to się martwię, że zmarznie...😒

Ja już raz przegrzałam i mała miała wręcz plamy na całym ciele, pani doktor kazała lżej ubierać, jak kark ciepły to znaczy, że ciepło to nie chuchamy na nią aż tak bardzo 😉 jak nie śpi to też jest poodkrywana, może jutro uda mi się wyjść to podeślę zdjęcie jak to u nas wygląda 😊 ale jako tako zapięty śpiwór jej nie przeszkadza, gorzej jakby wózek stał to wtedy już jest złość i wścieknie się ale póki jadę to jest dobrze 😀

Ja już raz przegrzałam i mała miała wręcz plamy na całym ciele, pani doktor kazała lżej ubierać, jak kark ciepły to znaczy, że ciepło to nie chuchamy na nią aż tak bardzo 😉 jak nie śpi to też jest poodkrywana, może jutro uda mi się wyjść to podeślę zdjęcie jak to u nas wygląda 😊 ale jako tako zapięty śpiwór jej nie przeszkadza, gorzej jakby wózek stał to wtedy już jest złość i wścieknie się ale póki jadę to jest dobrze 😀
No mojego młodego musiałam kilka razy wyjąć z gondoli, bo tak wrzeszczał a ja dopiero dzisiaj się domyśliłam, że skoro w domu nie lubi juz leżeć dlaczego mialby lubic nanpolu gdzie nic nie widzi. Wstrzymywałam się że spacerowka, bo po pierwsze cały czas mi się wydaje, że on jest taaaki malutki przecież dopiero się urodził a dwa, że czekałam na moment aż sam usiadzie, tylko, że on już całkiem fajnie siedzi jak się go posadzi, ale jeszcze troszkę mu brakuje, żeby usiąść samemu. No i dlatego sie balam go lekko ubierać, bo balam się co w sytuacji jak będę chciała go wyjąć.

No mojego młodego musiałam kilka razy wyjąć z gondoli, bo tak wrzeszczał a ja dopiero dzisiaj się domyśliłam, że skoro w domu nie lubi juz leżeć dlaczego mialby lubic nanpolu gdzie nic nie widzi. Wstrzymywałam się że spacerowka, bo po pierwsze cały czas mi się wydaje, że on jest taaaki malutki przecież dopiero się urodził a dwa, że czekałam na moment aż sam usiadzie, tylko, że on już całkiem fajnie siedzi jak się go posadzi, ale jeszcze troszkę mu brakuje, żeby usiąść samemu. No i dlatego sie balam go lekko ubierać, bo balam się co w sytuacji jak będę chciała go wyjąć.
To z siadaniem widzę ten sam problem co u nas 😃🙈 też czekam, też ładnie już siedzi i też niewiele brakuje żeby usiadła sama 😃 i też mam wrażenie, że ona jest jeszcze taaaka malusia 😃

reklama
@MK_Piotrowiak ja też mam śpiworek nie taki ciepły jak Twój ;). Ale kombinezon puchowy, śpiworek (w zestawie z wózkiem) i dajemy radę :). Mój lubi wozkiem i niewazne czy gondola czy spacerówka ogląda świat cały szczęśliwy.
A jak chcecie chłopca to musi się mężu wstrzelić w owulację.
Ja nigdy nie przegrzewam, ale jakbym słuchała babć to na bank by tak było ;). Ale ja jestem troszkę przekora i wszystko chce sama ;).
@Sundeep moja młodsza córcia tak w gondolce płakusia. I tylko spacer był jak spala ;). A jak ja do spacerowki przesadziłam to było już bardzo dobrze.
No i nasze maluszki małe, ale juz tyle potrafia i takie ciekawe świata ;).

Do góry