Sundeep
Fanka BB :)
Jaki słodki cukiereczek. Jakbym miała 100% pewnosci, że tym razem będzie corka to juz bym się starała, ale nie chce 3 chłopaka...A to moja księżniczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki słodki cukiereczek. Jakbym miała 100% pewnosci, że tym razem będzie corka to juz bym się starała, ale nie chce 3 chłopaka...A to moja księżniczka
Ja mam też trójeczke. 2 dziewczynki 10 i 8 oraz to czerwcowe małe cudo . Ja jestem bardzo szczęśliwa . Bo dzieciaki są za sobą, pomagają także czasem jakbym maluszka nie miała haha. A z malutkim wesoło jest i to bardzo.Mam 3 chłopców 12 lat 4lata..No i 7 miesięcy ..pozostali bardziej obsorbujacy, a zwłaszcza 4-latekniż najmłodszy..Ty zdaje się również masz trójkę dzieciaczków ? I jak bywa ciężko?
Jak Odczucia..dla mnie same dzieci w sobie to super, jakby można było tylko zabawy organizować.. Ale kto to wszystko posprzątano u tyle gotowania ciągle..uhh ala się pocieszam, że to nie na zawsze, i napewno jest gorzej przez ta pandemia, bo siedzimy w domu wszyscy
..A dziewczyny powiedzcie, podajcie już nabial w jakieś postaci np jogurt , twarożek..lub mleko tj gotowanie kaszki na mleku ? Czy raczej te w proszku dla dzieci do przygotowania posiłku
Badania wyszły dobrze, choć balam się, bo to inwazyjne badanie, na szczęście juz za nami. Teraz musimy szukać dalej przyczyny wodonercza.Hej @Sundeep tęskniłam często z dziewczynami wspominalysmy o Was!
Oby badania wyszły dobrze
Jasiu pewnie już kawał chłopaka
U nas wszystko dobrze Helenka ma dwa zęby, zaczyna raczkować, nie lubi nic oprócz mleka a poza tym jest kochana, wesoła i piękna
Trzymam kciuki by szybko znalezliBadania wyszły dobrze, choć balam się, bo to inwazyjne badanie, na szczęście juz za nami. Teraz musimy szukać dalej przyczyny wodonercza.
DziękiTrzymam kciuki by szybko znalezli
Ja dzisiaj przesadziłam młodego do spacerowki po kolejnej awanturze kiedy musiałam go wyciągać z gondoli, bo takiej spazmy dostawał i to byl widocznie ten moment, bo w końcu byl grzeczny na spacerze@sariska ja właśnie cały czas zwlekam z sięgnięciem spacerówki bo mała spokojna jest w gondoli, kombinezonu nie mamy bo mam śpiworek w gondoli ale wiem, że ciekawa świata jest coraz bardziej więc codziennie zadaje sobie pytanie czy to już czas, więc pytam Was jak tam u Was czy Wasze pociechy już siedzą w spacerówkach
@Sundeep oby szybko znaleźli żeby się synek nie męczył ale jest taki słodziak, że szok
@SyLwuniaa mężowi powiedz, że ma się tym razem o córkę postarać
Od godziny już patrzę na moją córeczkę, która zamiast spać wariuje w łóżeczku i się do mnie śmieje zza barierek