Gruby ten otulacz bawełniany paulinka93? Ja się po prostu zastanawiam czy tej mojej malej nie za zimno.. bo ja już spie pod koldra, fakt ze w lekkiej sukience do karmienia wiec tylek i ramiona praktycznie na wierzchu [emoji1787] ona ubrana zazwyxzaj w ciepłego pajaca typu grubsza bawełna czy welurek, owijana sredniociasno na "tortille"(inaczej budzi się co chwile) .. i nie wiem czy ja dodatkowo przykrywać kocykiem, jak myślicie? Dzisiaj moze sprawdzę bez przykrywania czy się będzie czesciej budzic czy rzadziej, generalnie widze ze ma potrzebe jedzenia kolo 24 i potem kolo 4/5- ale w międzyczasie sie wybudza.. i nie wiem dlaczego, czy przez otulacz bo jej ciasno, czy wręcz przeciwnie- ze za luzno spowinieta, czy może budzi się bo za cieplo/zimno. Zawsze jak się obudzi to kopie tak jakby nogami- zgina obie i obie wykopuje (tak jakby chciala sie odkryć? [emoji848]) raczej chyba nie będą to juz kolki czy problemy z jelitkami (chociaz kto wie) - zresztą, nie wiem czy moja wogole je miala xzy mi się wydawało bo spowijam ja dopiero od 3tyg i od tego czasu problem jakby znikł.. a wcześniej myslalam ze to kolki i provlemy z jelitkami. No i bez spowijania budziala mi się co 2h, a teraz zdarzy się jej spac miedzy pobudkami po 3-5h.