Halo kochane
u mnie tez czasu jak na lekarstwo i zastanawiam się kiedy ten czas tak umyka
.
@Nerwicówka35 super, że malutka już trzyma rzeczy i uderza w wiszące
. Moj jest 5 dni młodszy i chyba goni Twoją Kornelkę, bo od wczoraj podobnie z uderzaniem w wiszące zabawki
i też trzyma jak mu się da. Brzuszek u nas na szczeście nawet ok i juz główke sam podnosi jak leży na brzuszku (ale poki co wyglada jak te pieski co się w latach 80 woziło na desce rozdzielczej
), no i jak zmęczony to też mu nie pasi.
@Doriis kochana to się najedliście strachu z tą wiotkością krtani
, i skąd się to wzięło? Przykro mi, że tak kiepsko zasypia
, trzymam kciuki by szybko mu przeszło takie zasypianie.
@Emxka no to malutki ma super wagę i długość jak na cycusiu , a z którego młody jest?
@Lil12 to ile malutka teraz waźy? Ile na tydzień przybiera? No i szkoda, ze przycięcie wędzidełkana zadziałało
, a jak masz próbować z masażami?
@Mia12345 no to super, że cycuś działa. A Twoje dzieciątko duźo śpi
, a zmieniałaś mm? . Bo mój od 21 do 7-8, a w nocy mamy pobudkę 2:00, 4:00, 6:00. A jeśli chodzi o skok rozwojowy to u nas jak się zaczyna to czasem mulutki jest zmieniony kilka dni i jest wtedy bardziej marudzący i w ciągi dnia słabi śpi.
@Izabellas ja 3 razy rodziłam na ujastku i zawsze polecac go będę. Personel miły i wykwalifikowany, neonatologia też jest bardzo dobra, patologia ciąży również bardzo ok.
@Natqaa witaj. Mój usypia przy cycusiu, choć nigdy na tyle twardo, że jak odłożę to śpi. Odkładam na boczek pogłaskam główkę, dam przytulaka z pieluszki, a on pomruczy i zasypia. Czasem jak go odkładam to oczy jak 5 zł, to krecę karuzelkę (bo mam recznie robioną bez silniczka
) i też do niej pogada i zasypia. On niestety nie jest rączkowy do lulania
. I karmię 2- 3 razy od 21-7 tylko pierś i nie wybudzam sam się budzi.
@prusaczek my dopiero idziemy na szczepienie w przyszłym tygodniu.i też ciekawa jestem jak Ty piersią na spiocha, bo mój też jeszcze nie chwycił, a probowałam
. Butlą na śpiocha się da, ale piersi się nie udało ..