O widzisz... Do mnie właśnie zadzwonił lekarz, dostała lek na biegunkę i zobaczymy czy za 2 dni jej przejdzie. Ja jej daje bebilon pepti, niby też dobre mleko dla alergików, jeśli lek nie pomoże to zapytam lekarza o to mleko. A jakim mlekiem karmiłaś wcześniej?Odnośnie karmienia nie poradzę w tym temacie. Ale moj 3 pije neocate. Najlzejsze mlek o dla alrlergikow . Przez 6 tyg miał śluz w kupce i kupka co chwilę. Też martwiła m się czy podejdzie mleko Ale od 3 dni jest ok.
reklama
Wcześniej miałam właśnie pepti, potem nutramigen a w koncu neocate . Sprobuj nutramigen .O widzisz... Do mnie właśnie zadzwonił lekarz, dostała lek na biegunkę i zobaczymy czy za 2 dni jej przejdzie. Ja jej daje bebilon pepti, niby też dobre mleko dla alergików, jeśli lek nie pomoże to zapytam lekarza o to mleko. A jakim mlekiem karmiłaś wcześniej?
Taka jest niby kolejność po pepti nutramigen cena 0k 45 zł puszka A neocate 150 zł puszka i wystarcza na 2 dni . Oczywiście jest refundacja po 6 tyg stosowania na zalecenie lekarza . Wtedy cena to 3.20O widzisz... Do mnie właśnie zadzwonił lekarz, dostała lek na biegunkę i zobaczymy czy za 2 dni jej przejdzie. Ja jej daje bebilon pepti, niby też dobre mleko dla alergików, jeśli lek nie pomoże to zapytam lekarza o to mleko. A jakim mlekiem karmiłaś wcześniej?
A czy Twoje dziecko od początku miało biegunki jak zaczęłaś dawać bebilon? My jesteśmy niestety w szpitalu, wyniki ma idealne, nie wiadomo co jej jest, lakarze twierdza ze to nie przez bebilon bo jest głównie na piersi i że już od dawna na bebilon ie jest, a mi się to jednak nie podoba...Taka jest niby kolejność po pepti nutramigen cena 0k 45 zł puszka A neocate 150 zł puszka i wystarcza na 2 dni . Oczywiście jest refundacja po 6 tyg stosowania na zalecenie lekarza . Wtedy cena to 3.20
Mój 1 mial biegunkę wymioty wysypke i wyniki też nie pokazały alergii chociaż była. Do 4 roku życia nie robią testów na alergię bo często nie pokazują jej , chociaż ona jest.A czy Twoje dziecko od początku miało biegunki jak zaczęłaś dawać bebilon? My jesteśmy niestety w szpitalu, wyniki ma idealne, nie wiadomo co jej jest, lakarze twierdza ze to nie przez bebilon bo jest głównie na piersi i że już od dawna na bebilon ie jest, a mi się to jednak nie podoba...
Drugi syn miał tylko biegunkę i wysypke mała. Mleko neocate w końcu podeszlo
Mówiłam 2 lekarzom dzisiaj że obawiam się że ma alergie na ten bebilon i oboje stwierdzili ze to niemożliwe, że to jest świetne mleko i nie ma szans żeby miała na nie alergie.... A na necie czytałam że faktycznie jak piszesz uczula... Ręce mi opadająMój 1 mial biegunkę wymioty wysypke i wyniki też nie pokazały alergii chociaż była. Do 4 roku życia nie robią testów na alergię bo często nie pokazują jej , chociaż ona jest.
Drugi syn miał tylko biegunkę i wysypke mała. Mleko neocate w końcu podeszlo
powiedz im że świetne może i jest ale widać może twojemu dziecku nie podchodzi . Kup nutramigen po 2 dniach powinna być poprawa jakas. Na pewno nie zaszkodzi . Ja przerabialam mleka z dziećmi. Też mi dr z NFZ mówiła że nie ma alergii A miał ciężką nietolerancjeMówiłam 2 lekarzom dzisiaj że obawiam się że ma alergie na ten bebilon i oboje stwierdzili ze to niemożliwe, że to jest świetne mleko i nie ma szans żeby miała na nie alergie.... A na necie czytałam że faktycznie jak piszesz uczula... Ręce mi opadają
Nerwicówka35
Fanka BB :)
Hejka Kochane, jak tam Wasze Maluchy? Moja Mała ostatnio okropnie marudzi i ciągle pcha łapki do buzi, nawet jak jest najedzona. Nieźle też się ślini a poza tym widzę że już bardziej świadomie sie bawi, uderza zabawki na bujaczku i próbuje łapać przedmioty, podane zabawki też już utrzymuje w rączkach no i dalej nie lubi leżeć na brzuszku, podnosi główkę, ale nie ma ochoty wspierać się na rączkach tylko podnosi pupę i odpycha się nóżkami
Doriis
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny Po tak długim czasie nareszcie się odzywam . Życie mnie pochłonęło ,przeprowadzka itp . Przeczytalam kilka postów, reszte bede nadrabiać w międzyczasie
U nas juz dobrze ,młody miał wiotkość krtani - dużo strachu wizyty na pogotowiu -> problemy z oddychaniem i tak przez 2 miesiace Aż dziwne ze nie osiwiałam. My karmimy się cyckiem ,do kiedy pojecia nie mam
Od kilku dni mamy dramat z zasypianiem w nocy ,poprostu KOSZMAR . Podobno to regres 4 miesiąca, pytanie czy i w ogóle to jest to . Z dnia na dzień zaczął makarene odwalać . I tak od kilku dni wypluwam flaki ze zmęczenia aby synu poszedl spac .
U nas juz dobrze ,młody miał wiotkość krtani - dużo strachu wizyty na pogotowiu -> problemy z oddychaniem i tak przez 2 miesiace Aż dziwne ze nie osiwiałam. My karmimy się cyckiem ,do kiedy pojecia nie mam
Od kilku dni mamy dramat z zasypianiem w nocy ,poprostu KOSZMAR . Podobno to regres 4 miesiąca, pytanie czy i w ogóle to jest to . Z dnia na dzień zaczął makarene odwalać . I tak od kilku dni wypluwam flaki ze zmęczenia aby synu poszedl spac .
reklama
@Mia12345 i jak z Twoim karmieniem? Ja dałam sobie jeszcze jedną szansę na pobudzenie laktacji. Piję codziennie kilka bawarek. Nie wiem czy to pomaga na laktacje czy może na głowę [emoji85] ale u mnie znaczna poprawa. MM poszło w odstawkę i mam nadzieję że już tak zostanie.
My dziś mieliśmy dopiero szczepienia infanrix prevenar rotarix. Mały trochę popłakał ale było lepiej niż na pobraniu krwi wtedy on płakał i ja też.
Przy okazji zważyliśmy się i zmierzyliśmy, ma 62cm i 5800g.
@Nerwicówka35 u mnie też od jakiegoś czasu się ślini, pytałam się lekarza może już zacząć się powoli przygotowywać na ząbkowanie.
My dziś mieliśmy dopiero szczepienia infanrix prevenar rotarix. Mały trochę popłakał ale było lepiej niż na pobraniu krwi wtedy on płakał i ja też.
Przy okazji zważyliśmy się i zmierzyliśmy, ma 62cm i 5800g.
@Nerwicówka35 u mnie też od jakiegoś czasu się ślini, pytałam się lekarza może już zacząć się powoli przygotowywać na ząbkowanie.