reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Dziękuję [emoji846] poszło bardzo sprawnie, o 20 zaczęłam mieć skurcze a o 22 weszłam do szpitala, godzina 23 mówią mi że mam 5 cm rozwarcia i duże dziecko z wagą 4200 [emoji50] jeszcze jak Wam pisałam skurcze były bardzo znośne a 30 min po tym trzymałam już małą na rękach [emoji7] z wagą jak się okazało 3600 i długością 57 cm[emoji846] niestety pękłam podczas parcia bo główka wyniosła 37 cm i mam szwy, ale jestem najszczęśliwsza na ziemi w tej chwili [emoji2956] Trzymam teraz za Was wszystkie mocno kciuki [emoji8]
Gratulacje

reklama
Dziękuję 🙂 poszło bardzo sprawnie, o 20 zaczęłam mieć skurcze a o 22 weszłam do szpitala, godzina 23 mówią mi że mam 5 cm rozwarcia i duże dziecko z wagą 4200 😮 jeszcze jak Wam pisałam skurcze były bardzo znośne a 30 min po tym trzymałam już małą na rękach 😍 z wagą jak się okazało 3600 i długością 57 cm🙂 niestety pękłam podczas parcia bo główka wyniosła 37 cm i mam szwy, ale jestem najszczęśliwsza na ziemi w tej chwili 🤩 Trzymam teraz za Was wszystkie mocno kciuki 😘
Gratuluję! ♥❤😍 dużo zdrówka dla Ciebie i małej 😍

Gratulacje dziewczyny ❤

Jeśli chodzi o skakanie na piłce to fakt ,jest to prawda . Mi na porodowce powiedzieli to samo ,że może pomóc, ale nie w rozkręceniu porodu.

Kolejna noc za nami ,dziś Oli miał chyba jakaś rewolucję z brzuszkiem . Nic takiego nie zjadłam... ,A biedny nie mógł zrobić kupki...
Wypiłam rumianek i chyba coś ruszyło.

Jaka witaminę D3 będziecie podawać maluszkom? Ja mam vigantol i zastanawiam się czy jest ok
Mi poleciła znajoma farmaceutka, ale ile ludzi tyle opinii 🤔

Dziękuję 🙂 poszło bardzo sprawnie, o 20 zaczęłam mieć skurcze a o 22 weszłam do szpitala, godzina 23 mówią mi że mam 5 cm rozwarcia i duże dziecko z wagą 4200 😮 jeszcze jak Wam pisałam skurcze były bardzo znośne a 30 min po tym trzymałam już małą na rękach 😍 z wagą jak się okazało 3600 i długością 57 cm🙂 niestety pękłam podczas parcia bo główka wyniosła 37 cm i mam szwy, ale jestem najszczęśliwsza na ziemi w tej chwili 🤩 Trzymam teraz za Was wszystkie mocno kciuki 😘
Gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi A jak ma na imię? ❤

Gratulacje dziewczyny ❤

Jeśli chodzi o skakanie na piłce to fakt ,jest to prawda . Mi na porodowce powiedzieli to samo ,że może pomóc, ale nie w rozkręceniu porodu.

Kolejna noc za nami ,dziś Oli miał chyba jakaś rewolucję z brzuszkiem . Nic takiego nie zjadłam... ,A biedny nie mógł zrobić kupki...

Jaka witaminę D3 będziecie podawać maluszkom? Ja mam vigantol i zastanawiam się czy jest ok
Mi poleciła znajoma farmaceutka, ale ile ludzi tyle opinii 🤔
Ja mam Juvit D3, w rodzinie to wszystkie mamusie to preferowały :) do tego buteleczka z pompką więc wygodny sposób aplikacji maluszkowi :)

Załączniki

• 20200422_165749.jpg
    20200422_165749.jpg
    431,9 KB · Wyświetleń: 89
Gratulacje dziewczyny [emoji173]

Mi poleciła znajoma farmaceutka, ale ile ludzi tyle opinii [emoji848]
Ja mam przygotowane apod3. Vigantol jest ok bo to jedyna vit d która jest lekiem tylko sprawdź czy ma i jakie konserwanty i czy dla dziecka ok no i dokładnie wylicz ile kropli bo Vigantol jest dosyć stężony
1591358584039.jpeg

reklama
Halo :). Jestem po wizycie. Na ktg skurczy brak. Szyjka przestała się skracać i ma 3 cm 😂, także u mnie młody jeszcze posiedzi;). Przybrał i waży 3030 g teraz u mnie 37 t i 3d. Także jeszcze 2.5 tyg.

Do góry