Bardzo dobrze, że monitoring jest częsty. Ostatnia to pewnie będę ja , bo 25.06 u mnie hehe.Moja ginekolog ma taką zasadę że od 38 tygodnia robi KTG często. Widocznie NFZ płaci a ona jest spokojna że wszystko ok :-)
Gratulację, ja się nastawiałam na poczætek czerwca albo i maj a tu będę z was ostatnia :-/
reklama
nata.lia.25
Fanka BB :)
Aaa to ja nie mam wykupionego prywatnego ubezpieczenia z pracy bo zakład nie podpisał z żadnym umowy wiec lipa ale dzięki że mówisz [emoji8]
Ja mam w pracy wykupione ubezpieczenie grupowe z PZU, jak dostałam wypis ze szpitala to weszlam na stronę PZU i tam jest zakładka zgłoś szkodę na zdrowiu chyba czy coś takiego i postepujesz po kolei wg instrukcji, będziesz potrzebowała skan dowodu osobistego i wypisu ze szpitala [emoji4]
nata.lia.25
A wiecie co mi na szkole rodzenia i jeszcze w Internecie drugi raz czytałam i mówili że nie powinnysmy skakać na piłce że wtedy nawet można zahamowac porod A jak chcemy sobie ulzyc to siedzieć na piłce z szeroko rozstawionymi nogami i kręcić biodrami
To rób przysiady , jeśli nie masz piłki, żeby poskakać. Zawsze też możesz z mężem poszaleć .
Trzymam kciuki . Mam nadzieję, że idzie sprawnie . Daj znać jak będziesz mieć siłę.Dziewczyny zaczęło się, jestem na porodówce, 5 cm rozwarcia, wody już odeszły, trzymajcie kciuki!!!!
Dziękuję poszło bardzo sprawnie, o 20 zaczęłam mieć skurcze a o 22 weszłam do szpitala, godzina 23 mówią mi że mam 5 cm rozwarcia i duże dziecko z wagą 4200 jeszcze jak Wam pisałam skurcze były bardzo znośne a 30 min po tym trzymałam już małą na rękach z wagą jak się okazało 3600 i długością 57 cm niestety pękłam podczas parcia bo główka wyniosła 37 cm i mam szwy, ale jestem najszczęśliwsza na ziemi w tej chwili Trzymam teraz za Was wszystkie mocno kciukiTrzymam kciuki . Mam nadzieję, że idzie sprawnie . Daj znać jak będziesz mieć siłę.
GratulujęDziękuję [emoji846] poszło bardzo sprawnie, o 20 zaczęłam mieć skurcze a o 22 weszłam do szpitala, godzina 23 mówią mi że mam 5 cm rozwarcia i duże dziecko z wagą 4200 [emoji50] jeszcze jak Wam pisałam skurcze były bardzo znośne a 30 min po tym trzymałam już małą na rękach [emoji7] z wagą jak się okazało 3600 i długością 57 cm[emoji846] niestety pękłam podczas parcia bo główka wyniosła 37 cm i mam szwy, ale jestem najszczęśliwsza na ziemi w tej chwili [emoji2956] Trzymam teraz za Was wszystkie mocno kciuki [emoji8]
paulinak93
Aktywna w BB
szybko poszło, gratuluje teraz odpoczywajcie i dużo zdrowka.Dziękuję poszło bardzo sprawnie, o 20 zaczęłam mieć skurcze a o 22 weszłam do szpitala, godzina 23 mówią mi że mam 5 cm rozwarcia i duże dziecko z wagą 4200 jeszcze jak Wam pisałam skurcze były bardzo znośne a 30 min po tym trzymałam już małą na rękach z wagą jak się okazało 3600 i długością 57 cm niestety pękłam podczas parcia bo główka wyniosła 37 cm i mam szwy, ale jestem najszczęśliwsza na ziemi w tej chwili Trzymam teraz za Was wszystkie mocno kciuki
To twoja pierwsza ciąża?
No gratulacje . Dosłownie express . Przykro mi, że pękłaś, ale szybciutko się zagoi . No i masz już malutką brawo dziewxzynki. A teraz cieszcie się sobą .Dziękuję poszło bardzo sprawnie, o 20 zaczęłam mieć skurcze a o 22 weszłam do szpitala, godzina 23 mówią mi że mam 5 cm rozwarcia i duże dziecko z wagą 4200 jeszcze jak Wam pisałam skurcze były bardzo znośne a 30 min po tym trzymałam już małą na rękach z wagą jak się okazało 3600 i długością 57 cm niestety pękłam podczas parcia bo główka wyniosła 37 cm i mam szwy, ale jestem najszczęśliwsza na ziemi w tej chwili Trzymam teraz za Was wszystkie mocno kciuki
reklama
Anka332
KciukiDziewczyny zaczęło się, jestem na porodówce, 5 cm rozwarcia, wody już odeszły, trzymajcie kciuki!!!!