paulinak93
Aktywna w BB
myślisz ze to pomaga? Czy to tylko taki mit? piłkę mam a chłopa długo namawiać nie muszęTo rób przysiady , jeśli nie masz piłki, żeby poskakać. Zawsze też możesz z mężem poszaleć .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
myślisz ze to pomaga? Czy to tylko taki mit? piłkę mam a chłopa długo namawiać nie muszęTo rób przysiady , jeśli nie masz piłki, żeby poskakać. Zawsze też możesz z mężem poszaleć .
Gratulacje , a malutki to duży chłopczyk . Zgaduje, że jak Cię podnosili to cc miałaś. Zdrówka dla Was.Hej dziewczyny ja wczoraj bylam na ktg i na zapis planowanej cesarki no cóż terminu mały nie dotrzymał dziś w nocy odeszły mi wody Dawidek urodził się dziś o 9.05 z wagą 3920 i długości 58 cm. Podjada i śpi. Mnie podnieśli już o 17 na nogi odpoczywamy teraz. Ciężko było ze znieczuleniem nie mogli się dobrze wkuć
Powiem tak ja w dniu porodu skakałam po piłce i przysiady musiałam robić, bo skurczy nie było i musieliśmy tak zrobić by się ruszyło. Teraz z racji szyjki, że u mnie lejek jest i się skraca niestety sexu brak, A chce dotrwać do terminu... Ale jakbym chciała by się urodził to na bank bym szalała, bo każda ingerencje w szyjkę na tym etapie powoduje, że może zacząć się skracać, rozwierać itp.myślisz ze to pomaga? Czy to tylko taki mit? piłkę mam a chłopa długo namawiać nie muszę
dzięki dziewczynyGratulacje , a malutki to duży chłopczyk . Zgaduje, że jak Cię podnosili to cc miałaś. Zdrówka dla Was.
gratulacje duży chłopak dużo zdrowka dla WasHej dziewczyny ja wczoraj bylam na ktg i na zapis planowanej cesarki no cóż terminu mały nie dotrzymał dziś w nocy odeszły mi wody Dawidek urodził się dziś o 9.05 z wagą 3920 i długości 58 cm. Podjada i śpi. Mnie podnieśli już o 17 na nogi odpoczywamy teraz. Ciężko było ze znieczuleniem nie mogli się dobrze wkuć
Hej dziewczyny ja wczoraj bylam na ktg i na zapis planowanej cesarki no cóż terminu mały nie dotrzymał dziś w nocy odeszły mi wody Dawidek urodził się dziś o 9.05 z wagą 3920 i długości 58 cm. Podjada i śpi. Mnie podnieśli już o 17 na nogi odpoczywamy teraz. Ciężko było ze znieczuleniem nie mogli się dobrze wkuć
Z piłką to nie wiem, ale z tego co czytałam to seks ze wszystkich różnych metod przyśpieszania porodu ma największy sens pod względem medycznym Oczywiście jeśli jesteś w terminie i bobo gotowe jest do wyjściamyślisz ze to pomaga? Czy to tylko taki mit? piłkę mam a chłopa długo namawiać nie muszę
No zależy jaka szyjka czy długa i zamknięta. Lekarze sami zalecają no u mnie zakaz także ja już zapomniałam jak to jest .. Haha@sariska zawsze się zastanawiam czy seks na tym etapie jest bezpieczny:-) kurde przecież ta główka już jest wyczuwalna przez ginekologa..